Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σκότωσε και βίασε 17χρονη που γνώρισε στο Facebook

Η 17χρονη θύμα και ο 33χρονος δράστης.
Η 17χρονη θύμα και ο 33χρονος δράστης.
33χρονος δολοφόνος βιαστής πόζαρε στο Facebook ως 17χρονος

 

Μια 17χρονη κοπέλα βρήκε το θάνατο όταν το ραντεβού που βγήκε με δήθεν όμορφο νεαρό ηλικία 17 ετών που γνώρισε στο Facebook, την έφερε τετ α τετ με έναν 33χρονο βιαστή ο οποίος την βίασε και τη σκότωσε.
 
Η Βρετανία είναι συγκλονισμένη ενώ το Facebook αναγκάστηκε να δημοσιεύσει ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους ανηλίκους να προσέχουν την επικοινωνία που έχουν με αγνώστους στο διαδίκτυο.
 
Η 17χρονη Ashleigh απλά αναζητούσε ένα αγόρι μέσω Facebook όταν το ενδιαφέρον της προσέλκυσε ένας όμορφος και καλογυμνασμένος νεαρός.
Πίσω από το προφίλ του νεαρού κρυβόταν ο 33χρονος Peter Chapman, ο οποίος έχει ιστορικό σε βιασμούς. Ο νεαρός είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί για βιασμό και απειλή με μαχαίρι για την περίπτωση δύο γυναικών.
 
Ο 33χρονος βίασε και σκότωσε την νεαρή 17χρονη ενώ αργότερα αποδείχθηκε ότι διατηρούσε προφίλ σε 10 ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα στα οποία πόζαρε ως ένας 19χρονος νεαρός με πάνω από 6.000 φίλους.
 
Η μητέρα της 17χρονης ζήτησε σοκαρισμένη από τους γονείς να προσέχουν με ποιους επικοινωνούν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο καταγγέλλοντας τα κοινωνικά δίκτυα ότι κάνουν πολύ εύκολη την επαφή των παιδιών με ανώμαλους.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε