Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκότωσε κι έκανε κομμάτια τον άνδρα και τον εραστή της

Σκότωσε κι έκανε κομμάτια τον άνδρα και τον εραστή της

Μια γυναίκα, δυο άνδρες, δυο φόνοι. Η υπόθεση της Εστιμπαλίζ Καρράντζα ταράζει την αυστριακή κοινή γνώμη. Η «Γυναίκα του Πάγου» κάθισε στο εδώλιο για να δικαστεί.

Η 34χρονη γυναίκα είναι ιδιοκτήτρια παγωτατζίδικου. Αλλά κανείς δε μπορούσε να ξέρει πως κάτω από το μαγαζί της με τα λαχταριστά παγωτά βρίσκονταν δυο πτώματα: του άνδρα της και του εραστή της!

Τη Δευτέρα, πρώτη μέρα της δίκης της, η Καρράντζα παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε τους δυο άνδρες και μετά με πριόνι τους έκοψε κομμάτια και τους έθαψε στο υπόγειο του καταστήματός της στη Βιέννη.

Τα αυστριακά μέσα την αποκάλεσαν η «Γυναίκα του Πάγου». Η 34χρονη ομολόγησε στο δικαστήριο ότι και οι δύο άνδρες την είχαν «ταπεινώσει», ο πρώην άντρας της γιατί ασκούσε λεκτική βία και ο εραστής της επειδή την απατούσε.

Όπως μετέδωσε το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων και στις δύο περιπτώσεις η γυναίκα είπε ότι είχε πυροβολήσει τα θύματά της με ένα πιστόλι Μπερέτα, τεμάχισε τα σώματα με ένα αλυσοπρίονο, τα έβαλε στην κατάψυξη του καταστήματός της και τελικά τα έθαψε στο υπόγειο.

Η άφιξή της στο δικαστήριο θύμιζε αυτή μιας… σταρ. Εκείνη φορούσε ένα συντηρητικό γκρι φόρεμα και τη συνόδευαν αστυνομικοί και ο διάσημος δικηγόρος της, Ρούντολφ Μάγιερ. Τα φλας άστραψαν μόλις εμφανίστηκε στην αίθουσα.
Η εισαγγελέας Πέτρα Φρέι την περιέγραψε σαν μια «ψυχρή γυναίκα» και μια «ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να εκραγεί». Εκτίμησε ότι η Καρράντζα μπορούσε να σκοτώσει ξανά.

Στην απολογία της, η 34χρονη είπε ότι η συμπεριφορά του συζύγου της, Χόλγκερ Χολτζ, είχε αλλάξει εντελώς μετά το γάμο τους και ότι τα πράγματα είχαν πάρει άσχημη τροπή όταν αναγκάστηκαν, μετά από έξωση, να μετακομίσουν στο κατάστημά της. Ο Χόλτζ έγινε έπειτα μέλος της οργάνωσης Χάρε Κρίσνα.

«Κοιμόταν μέχρι τις 10 και ερχόταν στις 11. Δεν τρώγαμε παγωτό. Δεν κάναμε τίποτα», είπε η 34χρονη.

Ακόμα και όταν η Καρράντζα ξεκίνησε να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις με τον πωλητή παγωτομηχανών, Μάνφρεντ Χιντερμπέργκερ και πήρε διαζύγιο από τον Χόλτζ, αυτός αρνιόταν να μετακομίσει, είπε.

Μία Κυριακή, μετά από διαμάχη επί του θέματος, είπε ότι πυροβόλησε τον Χόλτζ δύο φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μία στον κρόταφο καθώς αυτός ήταν απασχολημένος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Από την άλλη ο Χίντερμπεργκερ εγκατέλειψε την Καράντζα λίγο καιρό αφότου βγήκε το διαζύγιό της, αλλά εμφανίστηκε ξανά 1,5 χρόνο μετά, με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού τον είχε διώξει η τότε ερωμένη του. Η γυναίκα είπε ότι τον δέχτηκε πίσω, αλλά λίγες μέρες αργότερα βρήκε ερωτικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο και το προφίλ του σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών.

Ένα βράδυ, μετά από νυχτερινή έξοδο με τους φίλους του, ο άνδρας γύρισε στο σπίτι της Καράντζα, η οποία προσπάθησε να του μιλήσει σχετικά με τις ανακαλύψεις της, αλλά αυτός άρχισε να της φωνάζει και πήγε κατευθείαν για ύπνο, είπε η 34χρονη.

«Γύρισε πλευρό και άρχισε να ροχαλίζει. Δεν τον ένοιαζε καθόλου. Αυτό με έκανε έξω φρενών», είπε.

Περιέγραψε πως πήρε το ίδιο πιστόλι που είχε σκοτώσει τον πρώην άντρα της –το οποίο είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα του κρεβατιού όπου κοιμόταν ο εραστής της- τοποθέτησε τις σφαίρες και τον πυροβόλησε ενώ αυτός κοιμόταν.

Τεμάχισε το σώμα του και το έθαψε δίπλα στον πρώην άντρα της. Τα δύο πτώματα ανακαλύφθηκαν μετά από εργασίες συντήρησης που έπρεπε να γίνουν στο υπόγειο του καταστήματος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταζητείται ο ιδρυτής της Mcafee για ανθρωποκτονία!

Έφηβοι “έσπρωξαν” μέσω Facebook ένα αγόρι να σφάξει μία 16χρονη

Σκότωσε την οικιακή βοηθό της γιατί ήταν τεμπέλα – Της έβαζε και πιπέρι στα μάτια

Σκότωσε κι έβαλε φωτιά στο παιδί της! – Δε μπορούσε να απομνημονεύσει το Κοράνι

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε