Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκότωσε τη φίλη και τη 10μηνη κόρη του – Καταδικάστηκε σε ισόβια

Είχε χρέος 13.000 λιρών, ήταν άνεργος και μια φωνή μέσα στο κεφάλι του, τον παρακίνησε να μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τη φίλη του και το 10μηνο κοριτσάκι τους. Από θαύμα τη γλίτωσε ο 2,5 ετών γιος του.

Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία έχει αφήσει άφωνη τη βρετανική κοινή γνώμη. Ένας 22χρονος άνδρας, που εργαζόταν ως μάνατζερ σε παμπ αλλά πρόσφατα είχε χάσει τη δουλειά του, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της 24χρονης συμβίας του και την 10 μηνών κορούλας τους.

Ο Άντονι Μαρς σκότωσε με περισσότερες από 30 μαχαιριές τη φίλη του Στέφανί Μπέλιντζερ, ενώ εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους στην πόλη Τότον του Χαμσάιρ. Στη συνέχεια, μια μια μόνο μαχαιριά στο κεφάλι, αφαίρεσε τη ζωή της 10μηνων κόρης τους, Λίλι. Το φονικό έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Μαρς υποστήριξε ότι φωνές μέσα στο κεφάλι του, του έλεγαν να σκοτώσει την κόρη και τη σύντροφό του. Παραδέχτηκε τις δολοφονίες, αλλά επικαλέστηκε μειωμένη ευθύνη.

Είπε επίσης ότι δε σκότωσε τον 2,5 ετών γιο του, τον οποίο άφησε μέσα στο σπίτι μετά το φονικό, γιατί κατάφερε να αντισταθεί στις φωνές!

Το αποτρόπαιο έγκλημα ανακάλυψαν η μητέρα και η αδερφή της Μπέλιντζερ, οι οποίες χρειάστηκε να εισβάλουν στο σπίτι του ζευγαριού. Βρήκαν το αγόρι σώο αλλά ολομόναχο. Ο Μαρς είχε αφήσει το μαχαίρι του φόνου καρφωμένο στη σύντροφό του πριν τραπεί σε φυγή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά την ακροαματική διαδικασία, ο Μαρς υποφέρει από διπολική διαταραχή και η οικογένειά του χρωστούσε 13.000 λίρες, κυρίως γιατί εκείνος ήταν άνεργος. Έχασε τη δουλειά του στην παμπ όταν έκλεψε χρηματικό ποσό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε