Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σκότωσε την κόρη του γιατί τον “ενοχλούσε” όταν έβλεπε… μουντιάλ!

Σκότωσε την κόρη του γιατί τον “ενοχλούσε” όταν έβλεπε… μουντιάλ!
Απίστευτο και σοκαριστικό. Άνδρας κατηγορείται ότι σκότωσε τη θετή του κόρη διότι τον “ενοχλούσε” στην διάρκεια του ματς ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Γκάνα.

 

Ένας κάτοικος του Τέξας κατηγορείται για την δολοφονία της δίχρονης θετής του κόρης στην διάρκεια ενός αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Σαββατοκύριακο, διότι τον “ενοχλούσε”, ανέφερε χθες Τρίτη τοπική εφημερίδα.
 
Ο ύποπτος, Έκτορ Κάστρο, 28 ετών, φέρεται να ομολόγησε σε αστυνομικούς ότι χτύπησε την κόρη του διότι ούρλιαζε και δεν σταματούσε να κλαίει στην διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και της Γκάνας, ανέφερε χθες η εφημερίδα The Monitor (ΜακΆλεν, Τέξας).
 
Ο Κάστρο είπε ότι χτύπησε δυο φορές με τη γροθιά του την κόρη του στο στήθος.
 
Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση ο Κάστρο έβαλε μια βίδα στο λαιμό της μικρής ώστε να φανεί ότι ο θάνατός της οφειλόταν σε ατύχημα. Ο θετός πατέρας του κοριτσιού προσπάθησε να την επαναφέρει με τεχνητή αναπνοή όταν αντιλήφθηκε ότι είχε πάψει να αναπνέει.
 
Στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ότι το κορίτσι είχε τέσσερα σπασμένα πλευρά–τρία από τα κατάγματα είχαν προκληθεί πριν από αρκετές εβδομάδες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε