Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Snowzilla: Οι ιστορίες των 30 νεκρών από τη χιονοθύελλα μαμούθ στις ΗΠΑ

Snowzilla: Οι ιστορίες των 30 νεκρών από τη χιονοθύελλα μαμούθ στις ΗΠΑ

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη χιονοθύελλα μαμούθ που σφυροκόπησε τις ανατολικές ΗΠΑ.

Ουάσιγκτον

Ένας 82χρονος πέθανε από καρδιακό επεισόδιο ενώ φτυάριζε το χιόνι μπροστά από το σπίτι του. Είναι το πρώτο πρόσωπο που ο θάνατός του συνδέεται με τη χιονοθύελλα στην πόλη.

Ντελαγουέαρ

Ο 44χρονος βετεράνος αστυνομικός του Καπιτωλίου Vernon Alston πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ φτυάριζε για 1 ώρα το χιόνι στο σπίτι του. Πέθανε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Κεντάκι

Ο οδηγός εκχιονιστικού Christopher Adams πέθανε το Σάββατο ενώ καθάριζε χιονισμένους αυτοκινητόδομους. Είχε τηλεφωνήσει σε επόπτη επειδή το εκχιονιστικό είχε πέσει σε χαντάκι. Όταν έφτασαν στο σημείο, ήταν ήδη νεκρός.

Ο 59χρονος Billy R. Stevens πέθανε σε τροχαίο όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με φορτηγό στο νοτιοανατολικό Κεντάκι.

Μέριλαντ

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από καρδιακή προσβολή ενώ φτυάριζαν το χιόνι στις περιοχές Abingdon και Fort Washington.

Νιου Τζέρσεϊ

Μια 23χρονη μητέρα και ο ενός έτους γιος της πέθαναν από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο με αναμμένη μηχανή. Η εξάτμιση είχε καλυφθεί από χιόνι. Η 3χρονη κορούλα της νοσηλεύτηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οι αρχές πιστεύουν ότι δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε επειδή παρακολουθούσαν άλλα μέλη της οικογένειάς τους να φτυαρίζουν το χιόνι.

Νέα Υόρκη

Ο 66χρονος Al Mansoor χτυπήθηκε και πέθανε από εκχιονιστικό ενώ βρισκόταν μπροστά στο σπίτι του στο Oyster Bay Cove, στο Long Island. Τρεις ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ φτυάριζαν το χιόνι στη Νέα Υόρκη.

Βόρεια Καρολίνα

Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα 4χρονο αγοράκι, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία κατά τη διάρκεια της χιονοθύελλας.

Οχάιο

Έφηβος σε έλκηθρο χτυπήθηκε από φορτηγό. Δεν κατάφερε να σταματήσει σε φανάρι και τον σκότωσε.

Πενσιλβάνια

Ο 56χρονος David Perrotto πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα όταν εκχιονιστικό κάλυψε το αυτοκίνητό του με χιόνι. Οι αρχές πιστεύουν ότι είτε ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον κινητήρα σε λειτουργία κάνοντας διάλειμμα από την προσπάθειά του να ξεθάψει το αυτοκίνητο ή προσπαθούσε να βγει από το αυτοκίνητο.

Νότια Καρολίνα

Η 86χρονη Ruby Bell και ο 87χρονος άντρας της Robert Bell βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους από τον γιος τους. Το ηλικιωμένο ζευγάρι πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

Ένας 44χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του όταν χτύπησε σε κομμάτι πάγου. Πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου.

Τενεσί

Αυτοκίνητο βγήκε εκτός οδοστρώματος λόγω μεγάλης ταχύτητας και ολισθηρότητας, σκοτώνοντας τον οδηγό και τραυματίζοντας έναν επιβάτη.

Αυτοκίνητο ζευγαριού γλίστρησε στον παγωμένο δρόμο και έπεσε κατακόρυφα σε χαντάκι 300 μέτρων. Πέθανε η γυναίκα οδηγός, ενώ ο σύζυγός της επέζησε της συντριβής. Του πήρε αρκετές ώρες για να ανέβει και να αναφέρει το δυστύχημα.

Βιρτζίνια

Ο αριθμός των θυμάτων έχει αυξηθεί σε 5. O σκηνοθέτης Jerry Scheeler πέθανε την Παρασκευή ενώ φτυάριζε το χιόνι έξω από το νέο του σπίτι στο Daleville. Ένας άντρας πέθανε το Σάββατο σε τροχαίο. Η αστυνομία το αποδίδει στην ταχύτητα και το παγωμένο οδόστρωμα. Οι αρχές το Σάββατο επιβεβαίωσαν άλλους 3 θανάτους λόγω της χιονοθύελλας.

Πηγή: AP

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε