Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σοκ: Αεροσυνοδός χτύπησε γυναίκα επιβάτη που κρατούσε το μωρό της αγκαλιά [vid]

Σοκ: Αεροσυνοδός χτύπησε γυναίκα επιβάτη που κρατούσε το μωρό της αγκαλιά [vid]

Σοκαριστική είναι η συμπεριφορά ενός άνδρα αεροσυνοδού, ο οποίος δεν δίστασε να χτυπήσει μία γυναίκα επιβάτη για ασήμαντο λόγο. Μάλιστα, η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό της όταν έγινε το βίαιο περιστατικό. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Η γυναίκα επέβαινε στο αεροπλάνο των Αμερικανικών Αεροδρομών μαζί με τα μικρά παιδάκια της. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα θέλησε να βρει κάποιο χώρο για να τοποθετήσει το βρεφικό καρότσι. Ζήτησε, λοιπόν, από μία γυναίκα αεροσυνοδό την άδεια για να το κάνει.

Εκείνη της απάντησε θετικά, ωστόσο, φαίνεται πως λογάριαζε χωρίς τον συνάδελφο της. Ο άντρας αεροσυνοδός ζήτησε από την γυναίκα να του δώσει το καρότσι και να βρει εκείνος χώρο για να το βάλει. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το βίαιο περιστατικό.

Οι δυο τους άρχισαν να συζητούν και εκείνη κάποια στιγμή του φώναξε, εξοργίζοντας τον αεροσυνοδό. Τότε εκείνος, άρπαξε το καρότσι και την χτύπησε με αυτό.

Η γυναίκα άρχισε να κλαίει, ενώ παρά τρίχα δεν χτύπησε και το μωράκι που προσπαθούσε να καταλάβει τι τρέχει. Εκείνη εμφανώς σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια του λέει: “Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς βία σε ένα παιδί”. Ξαφνικά ένας άλλος άνδρας επιβάτης σηκώνεται και λέει στον αεροσυνοδό: “Αν τολμούσες να κάνεις κάτι τέτοιο σε μένα θα σε ξάπλωνα κάτω”.

“Μην μπλέκεσαι” του απαντά με θράσος ο αεροσυνοδός, ενώ κάποια στιγμή η ένταση ανεβαίνει και όλα δείχνουν ότι οι δύο άνδρες θα πιαστούν στα χέρια. “Δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται” λέει ο αεροσυνοδός. “Δεν με ενδιαφέρει” απαντά ο επιβάτης. “Παρά λίγο να χτυπήσεις ένα παιδί” προσθέτει. Ευτυχώς τα πνεύματα μετά από λίγο ηρέμησαν.

Ένας από τους επιβάτες κατέγραψε με κάμερα τα τραγικά λεπτά μετά την επίθεση του άντρα στην γυναίκα και στην συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο Facebook γράφοντας: “Θεέ μου. Ένας αεροσυνοδός με βία πήρε το καροτσάκι για το μωρό από μια κυρία, την χτύπησε και από τύχη δεν πέτυχε και το παιδί. Μετά διαπληκτίστηκε με έναν άλλο επιβάτη που προσπάθησε να υπερασπιστεί τη γυναίκα”.

Η αντίδραση της American Airlines ήταν άμεση. Η εταιρεία έθεσε σε διαθεσιμότητα τον συγκεκριμένο αεροσυνοδό προκειμένου να ελέγξει τις καταγγελίες. “Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τις πράξεις του αεροσυνοδού που δεν αποτελούν κομμάτι της νοοτροπίας της εταιρείας” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε