Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Σοκ! Έχει σχέση με τον 19χρονο γιο της – Δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι

Σοκ! Έχει σχέση με τον 19χρονο γιο της – Δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι

Τρελά ερωτευμένοι δηλώνουν η 36χρονη Monica Mares και ο 19χρονος γιος της Caleb Peterson που θα δικαστούν με την κατηγορία της αιμομιξίας.

Οι ίδιοι επιμένουν πως τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει μακριά, αλλά σε περίπτωση που καταδικαστούν μπορεί να οδηγηθούν στη φυλακή ακόμα και για 18 μήνες.

Αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την υπόθεσή τους προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση γύρω από τη γενετική σεξουαλική έλξη και να καταστήσει νόμιμο το να μπορούν να έχουν σεξουαλική σχέση.

Όταν η Mares έφερε στον κόσμο τον Caleb ήταν 16 ετών και τον έδωσε για υιοθεσία. Τον συνάντησε για πρώτη φορά τα περασμένα Χριστούγεννα αφού πρώτα επικοινώνησαν στο facebook.

O Caleb μετακόμισε μαζί της και την ερωτεύτηκε εν μέρει επειδή τον φρόντιζε. “Δεν είχα ποτέ κανέναν να μου μαγειρεύει ή να μου προσφέρει οτιδήποτε. Ποτέ δεν πήρα κάτι στη ζωή μου και έκανε τα πάντα για να είμαι χαρούμενος. Μετά από μια εβδομάδα άρχισα να τρέφω αισθήματα και να την ερωτεύομαι”, δήλωσε στην Dailymail.

Ανάλογα αισθήματα τρέφει για τον 19χρονο και η μητέρα 9 παιδιών που δεν την ενδιαφέρει να χάσει το δικαίωμα να βλέπει τα άλλα της παιδιά αν θα έπρεπε να επιλέξει.

“Την πρώτη φορά που ήρθαμε πιο κοντά κρατιόμασταν χέρι χέρι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και καταλήξαμε να κάνουμε άλλα πράγματα. Ένιωσα άνετα μαζί του και αγαπηθήκαμε ακόμα περισσότερο”. Η Mares φοβάται να βγει έξω επειδή οι γείτονές της γνωρίζουν για τη σχέση, την απειλούν και τη βρίζουν.

Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζει και ο 19χρονος, με τον πατέρα του να τον εγκαταλείπει. Οι δυο τους έχουν πλέον χωριστεί για να μην παραβιάσουν απόφαση δικαστηρίου. Αν θα μπορούσε να της μιλήσει, θα της έλεγε “σε αγαπώ, μου λείπεις και ανυπομονώ να σε δω ξανά”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε