Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοκ! Μάνα διώχνει το γιο της επειδή “ψήφισε” Τραμπ! [vid]

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Τα… απόνερα της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ εξακολουθούν να βρίσκονται στην επιφάνεια. Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, πάντως, είναι σοκαριστικό.

Διαρκεί λίγο περισσότερο από δύο λεπτά και καθόλη τη διάρκειά του, ένα παιδάκι όχι μεγαλύτερο από δέκα ετών κλαίει ασταμάτητα! Αιτία; Το ότι η μητέρα του το διώχνει κυριολεκτικά από το σπίτι!

“Είμαι τέντυ μπόης”!

Όλα έγιναν στο Τέξας και η συγκεκριμένη γυναίκα… μάλλον δεν θα πάρει το βραβείο της καλύτερης μητέρας. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως στο σχολείο του αγοριού έγινε μια άτυπη ψηφοφορία με το ερώτημα που… βασάνιζε τους τελευταίους μήνες τις ΗΠΑ. Δηλαδή Κλίντον ή Τραμπ;

Ε, λοιπόν, ο μικρός έκανε το λάθος -όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων- να “ψηφίσει” τον Ντόναλντ Τραμπ, με τη μητέρα του να γίνεται έξαλλη!

Όχι μόνο του λέει να φύγει, αλλά του έχει ετοιμάσει και βαλίτσα “με όλα του τα υπάρχοντα” και μάλιστα βιντεοσκοπεί όλη τη σκηνή με το κινητό της τηλέφωνο! Ο μικρός φυσικά έχει κατατρομοκρατηθεί, κλαίει και ζητά συνεχώς συγγνώμη με την μητέρα του να είναι ανένδοτη και να τον καλεί συνεχώς να φύγει από το σπίτι…

Εφόσον ψήφισες τον Ντόναλντ Τραμπ, πάρε τα… σκ@τ@ σου και φύγε” ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων, ενώ όταν ο γιος της παρακαλάει για… συγχώρεση, η μητέρα επανέρχεται: “Όταν οι άνθρωποι σε βλέπουν εκεί έξω, θα ξέρουν γιατί είσαι εκεί“.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η μητέρα δίνει στο αγόρι κι ένα χαρτί με ένα μήνυμα σαν το… “είμαι τέντυ μπόης”, με το αγόρι να επιστρατεύει ακόμη και το επιχείρημα “έχω να πάω σχολείο αύριο” μήπως και την μεταπείσει.

Πάντως η ιστορία αυτή αποκαλύπτει και μια… άβολη αλήθεια, αφού σε ένα σημείο του διαλόγου η μητέρα ρωτά τον γιο της γιατί ψήφισε τον Τραμπ, με εκείνον να απαντά: “Γιατί τον βλέπω πολύ στην τηλεόραση”…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με τη μητέρα που μάλλον πρέπει να βρει άλλους τρόπους για να επιβάλλεται στα παιδιά της…

Πηγή: tmz.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε