Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοκ! Σύζυγος παίκτριας ριάλιτι της έσπασε το σαγόνι μετά τη γέννηση των διδύμων τους

Σοκ! Σύζυγος παίκτριας ριάλιτι της έσπασε το σαγόνι μετά τη γέννηση των διδύμων τους

Σοκαριστικές λεπτομέρειες από όσα έζησε λίγο μετά τη γέννηση των διδύμων της έδωσε η παίκτρια ριάλιτι που δέχτηκε τρομακτική επίθεση στο νοσοκομείο από τον άντρα της.

Η τραγουδίστρια που πέρυσι είχε κλέψει τις καρδιές των κριτών στο Britain’s Got Talent, φτάνοντας στα ημιτελικά, εγκατέλειψε τον σύζυγό της και πλέον συμμετέχει σε καμπάνιες κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Η 35χρονη μητέρα Becky O’Brien είχε παντρευτεί τον Stephen Moonesamy για λιγότερο από ένα χρόνο, όταν τον Φεβρουάριο του 2010 της επιτέθηκε ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μετά τον εφιάλτη που έζησε προτρέπει τις γυναίκες να ζητούν βοήθεια όταν βρίσκονται σε βίαιες σχέσεις προτού να είναι πολύ αργά.

Είχε γνωρίσει τον Stephen, πρώην χορευτή, όταν είχε σχολή χορού και τον προσέλαβε. “Ήταν ευπαρουσίαστος και γοητευτικός. Αρχίσαμε να βγαίνουμε. Μου έκανε πρόταση εκείνο το καλοκαίρι και παντρευτήκαμε τον Σεπτέμβριο. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα”. Ήταν μάλιστα εκείνος που έκλεισε ημερομηνία γάμου χωρίς να την ενημερώσει, μια κίνηση που τότε θεώρησε ρομαντική. Τώρα καταλαβαίνει πως ήταν ένα πρώιμο σημάδι του ελέγχου του.

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους, η Becky, που είχε ήδη 2 παιδιά, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. “Χαρήκαμε πολύ. Πίστευα ότι κανείς δεν θα με ήθελε, μια single μαμά δύο αγοριών. Ήταν σαν τον ιππότη μου με την αστραφτερή πανοπλία του”. Τα σημάδια όμως δεν άργησαν να φανούν. “Ο Stephen είχε αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του και να χτυπά με γροθιές διάφορα αντικείμενα. Μια φορά έσπασε μια συρταριέρα”.

Μετά από μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, και ήταν έτοιμη να γεννήσει ενώ ήταν 6 μηνών. Οι νοσηλευτές επέλεξαν να την κρατήσουν για 10 μέρες και τότε τελικά ήρθαν στον κόσμο η κορούλα της Chloe και το αγοράκι της Toby. “Ήμουν εξαντλημένη αλλά ο Stephen δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται για τα παιδιά μας. Δεν ήθελε ούτε να κρατήσει τον Toby. Άρχισε να μου λέει ότι ήταν δικό μου λάθος που γέννησα πρόωρα. Ήμουν τόσο κουρασμένη και αγχωμένη που του ζήτησα απλά να φύγει. Σηκώθηκα να περπατήσω αλλά με έριξε στο κρεβάτι και άρχισε να με χτυπά. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως αν δεν χωρίσω θα με σκοτώσει. Πρέπει να ούρλιαζα αλλά οι νοσοκόμες ήρθαν μετά από λίγα λεπτά. Νόμιζαν πως γεννούσε κάποια γυναίκα. Όταν έφτασαν, έφυγε χαλαρά από το δωμάτιο, περίμενε το ασανσέρ και πήγε σπίτι. Πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και τους είπε πως μου είχε μόλις επιτεθεί”.

Η Becky, με σπασμένο σαγόνι και σκισμένα χείλη, παρέμεινε άλλες 10 μέρες στο νοσοκομείο. Η αστυνομία είχε απαγορεύσει στον Stephen να επικοινωνήσει μαζί της. “Ένιωθα μουδιασμένη. Ο κόσμος μου είχε ανατραπεί. Ομολόγησε στο δικαστήριο την ενοχή του αλλά γλίτωσε τη φυλακή επειδή δεν ήταν ποτέ βίαιος μαζί της. Αφού εμφανίστηκε μετανιωμένος και έκανε μαθήματα διαχείρισης θυμού, του έδωσε ακόμα μια ευκαιρία. Τα προβλήματα όμως δεν άργησαν να εμφανιστούν ξανά. Ένιωθε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι της λόγω του ελέγχου του.

Τον άφησε τελικά οριστικά τον Απρίλιο του 2012. Ως single μητέρα έδωσε μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρει. Λίγο αργότερα γνώρισε τον τωρινό σύντροφό της Gary σε διαγωνισμό καραόκε και πλέον κάνει εκστρατείες για την ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε