Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σοκ απο τη δολοφονία οικογένειας Βρετανών στη Γαλλία- Αναγνωρίστηκε ο πατέρας-ΦΩΤΟ

Σοκ απο τη δολοφονία οικογένειας Βρετανών στη Γαλλία- Αναγνωρίστηκε ο πατέρας-ΦΩΤΟ

Ο 50χρονος Σάαντ αλ Χίλι, ιρακινής καταγωγής, είναι ο πατέρας της οικογένειας βρετανών τουριστών που βρέθηκε δολοφονημένη στην λίμνη Ανεσί της Άνω Σαβοΐας στη ανατολική Γαλλία.

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη στυγερή δολοφονία οικογένειας τουριστών στην ανατολική Γαλλία.

Ο πατέρας της βρετανικής οικογένειας τουριστών που έπεσε θύμα των πυρών αγνώστων στην ανατολική Γαλλία είναι ο Σάαντ αλ Χίλι, ο οποίος διέμενε με την οικογένειά του στα προάστια του Λονδίνου, δήλωσε μια αστυνομική πηγή και μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Οι ίδιες πηγές διευκρίνισαν ότι ο Σάαντ αλ Χίλι, ο οποίος ήταν 50 ετών και είχε γεννηθεί στη Βαγδάτη, διέμενε μαζί με την οικογένειά του στα νότια προάστια του Λονδίνου, στο Κλέιγκεϊτ στην περιοχή του Σάρεϊ και σύμφωνα με τον κατασκευαστή Γκάρι Στάντφορντ, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού “κατοικούσε σε αυτό περίπου τρία χρόνια”.

Το σπίτι της οικογένειας.

Πρόκειται για ένα σπίτι σε κατοικημένη συνοικία, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου τριάντα χιλιομέτρων νότια του Λονδίνου, σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου. Η βρετανική αστυνομία απαγόρευε την πρόσβαση στο σπίτι.

Η αστυνομία του Σάρεϊ δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με “την έρευνα που πραγματοποιεί η γαλλική αστυνομία”.

Την οικογένεια χθες διερχόμενος ποδηλάτης μέσα σε μια BMW με βρετανικές πινακίδες, η οποία βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης δασικής περιοχής κοντά στη λίμνη Ανεσί, στην κοινότητα Σεβαλίν.

Στη συνέχεια η αστυνομία εντόπισε έξω από το αυτοκίνητο έναν νεκρό ποδηλάτη και σοβαρά τραυματισμένο το ένα κοριτσάκι της οικογένειας, το οποίο νοσηλεύεται.

Αργότερα εντοπίστηκε και το άλλο κοριτσάκι της οικογένειας, το οποίο βρισκόταν ζωντανό, σε κατάσταση σοκ μέσα στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε
Εκτέλεσαν οικογένεια βρετανών στην Γαλλία – Δυο κοριτσάκια βρέθηκαν ζωντανά!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε