Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοκ στην Κύπρο! Τετραπλό φονικό με θύμα πασίγνωστο επιχειρηματία που γλίτωσε από το πενταπλό της Αγίας Νάπας το 2012 – Ξανά από Ελλάδα ο εκτελεστής;

Σοκ στην Κύπρο! Τετραπλό φονικό με θύμα πασίγνωστο επιχειρηματία που γλίτωσε από το πενταπλό της Αγίας Νάπας το 2012 – Ξανά από Ελλάδα ο εκτελεστής;

Μέχρι στιγμής τέσσερις είναι οι νεκροί από το χθεσινό φονικό το οποίο για λόγους συμβολισμού, έλαβε χώρα την ίδια ημέρα όπως αυτό του πενταπλού του 2012, στην ίδια οδό και στην ίδια πόλη, με την μόνη διαφορά ότι αυτή την φορά οι σφαίρες βρήκαν και τον κύριο στόχο τους, τον “προγραμμένο” επιχειρηματία. Και το 2012 όπως και τώρα διαπιστώνεται σχέση των εκτελεστών τουλάχιστον με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το νέο μακελειό συμπίπτει με την ημερομηνία κατά την οποία είχε διαπραχθεί ο πενταπλός φόνος στην Αγία Νάπα το 2012. Tότε δύο Έλληνες, οι Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και Αναστάσιος Τσεχειλίδης, γνωστοί των ελληνικών αστυνομικών Αρχών από την εμπλοκή τους με τον “αντιεξουσιαστικό” χώρο, προσελήφθησαν ως εκτελεστές.

Αμφότεροι καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια, μία για κάθε φόνο που διέπραξαν τα ξημερώματα τις 23ης Ιουνίου του 2012, όταν με πιστόλι τύπου Γκλοκ είχαν εκτελέσει τους τρεις Κύπριους και δύο Ρουμάνους φρουρούς του Ελληνοκύπριου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε χθες, στην ίδια πόλη, την ίδια ημέρα. Αυτή την φορά ο ένας εκ των δραστών που έπεσε νεκρός είναι Αλβανός υπήκοος, με την κυπριακή αστυνομία να ψάχνει τα ίχνη του και στην Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για το τετραπλό φονικό στο newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε