Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σοκαρισμένη η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν! Της έκλεψαν πανάκριβα κοσμήματα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Η ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, ενημέρωσε την αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας, καθώς της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 200.000 δολαρίων από το σπίτι της στο Λος Άντζελες, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις διάρρηξης, μετέδωσε σήμερα ο αμερικανικός ιστότοπος TMZ.

Η αστυνομία διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η άμεση δράση δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στις 01.15 το πρωί με το οποίο ενημερώθηκε ότι διαπράχθηκε ληστεία σε κατοικία που είχε τη διεύθυνση του μοντέλου και πρωταγωνίστριας τηλεριάλιτι, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει την ταυτότητά της. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ύποπτοι.

Ο ιστότοπος TMZ γράφει ότι η 21χρονη Κένταλ Τζένερ έκανε ένα πάρτι στο σπίτι της κι αργότερα βγήκε γύρω στα μεσάνυχτα. Επιστρέφοντας μία ώρα αργότερα, ανακάλυψε ανοικτό το συρτάρι με τα κοσμήματά της.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας, η νεαρή γυναίκα αντιλήφθηκε ότι χτυπούσε ο συναγερμός, που την ειδοποιούσε ότι μια πόρτα ήταν ανοικτή, ωστόσο εκείνη δεν έδωσε σημασία.

Οι πόρτες της οικίας της δεν είχαν παραβιαστεί και είναι σαφές ότι ο ληστής ή οι ληστές γνώριζε/αν που βρίσκονταν κρυμμένα τα κοσμήματα, εκτιμά μια πηγή της αστυνομίας που επικαλείται ο ιστότοπος.

Τον περασμένο Οκτώβριο η μεγαλύτερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι με λεία κοσμήματα αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε