Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σοκαριστική εξομολόγηση του Μπεν Στίλερ: Η “μάχη” με τον καρκίνο του προστάτη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Για πρώτη ο φορά ο Μπεν Στίλερ προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο του προστάτη.

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο “Howard Stern Show” και αποκάλυψε πως πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν 48 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη, σε μία εξέταση ρουτίνας τον Ιούνιο του 2014.

Τρεις μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2014, βγήκε νικητής από τη “μάχη”, αφού είχε υποβληθεί σε προστατεκτομή.

“Ήταν εντελώς ξαφνικό για εμένα. Δεν είχα ιδέα. Στην αρχή, δεν ήξερα τι θα συμβεί, ήμουν φοβισμένος. Σταματούν τα πάντα στη ζωή σου, δεν μπορείς να κάνεις πλάνα για ταινία, γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί”, είπε.

Λίγο αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα μια έκθεση που έγραψε στο “Medium”:
“Καθώς ο γιατρός μου εξηγούσε για τις πιθανότητες να ζήσω και γιατί έπρεπε να κάνω επέμβαση, η φωνή του “έσβηνε” όπως σε κάθε σειρά ή ταινία, όπου ο άνδρας μαθαίνει ότι έχει καρκίνο, μόνο που… ήμουν εγώ, και κανείς δεν βιντεοσκοπούσε”.

Όπως είπε ο 50χρονος σταρ του Χόλιγουντ, αποφάσισε να μιλήσει για την περιπέτειά του, για να στείλει ένα μήνυμα στους άνδρες, να κάνουν την εξέταση PSA, γιατί όπως είπε “αυτή μου έσωσε τη ζωή. Είναι ο δεύτερος πιο θανατηφόρος καρκίνος, αλλά είναι ένας από τους πιο θεραπεύσιμους”.

Όπως αποκάλυψε, όταν έμαθε τα άσχημα νέα: “Το πρώτο που έκανα μετά από τη διάγνωση ήταν να μπω στο ίντερνετ και να προσπαθήσω να μάθω. Είδα ότι το είχε και ο Ντε Νίρο. Και αμέσως του τηλεφώνησα”.
 

ΠΗΓΗ: INDEPENDENT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε