Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σοκαριστική φωτογραφία ηθοποιού – Την έδερνε και τη βίασε ο φίλος της

Σοκαριστική φωτογραφία ηθοποιού – Την έδερνε και τη βίασε ο φίλος της

Ήταν στα τέλη Δεκεμβρίου που η κωμική ηθοποιός σόκαρε τους πάντες με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Ένα κολάζ με φωτογραφίες από την ίδια στη σκηνή και το γεμάτο μελανιές σώμα της.

Στα τέλη Δεκεμβρίου η stand-up κωμικός Beth Stelling αποκάλυψε το σοκαριστικό μυστικό της ζωής της. “Το ίδιο κορίτσι σε όλες τις φωτογραφίες. Είχα μια εκπληκτική χρονιά και είδατε υπέροχα highlights εδώ, οπότε αυτές οι φωτογραφίες είναι ασυνήθιστο που μοιράζομαι κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο πρόβλημα.

Όταν χώρισα με τον πρώην φίλο μου το καλοκαίρι δεν ήταν επειδή δεν τον αγαπούσα. Ήταν λόγω αυτού. Είναι ντροπιαστικό. Αισθάνομαι χαζή. Αφού με κακοποίησε λεκτικά και με βίασε, συνέχισα να βγαίνω μαζί του για 2 ακόμα μήνες”. Η σοκαριστική της εξομολόγησε έγινε viral, με χιλιάδες ανθρώπους να της συμπαραστέκονται και να μοιράζονται τις ιστορίες τους.

Ο πρώην σύντροφός της ήταν επίσης stand-up κωμικός στο Λος Άντζελες και για αυτό το κρατούσε κρυφό για πολύ καιρό. Ήθελε να τον προστατεύσει. Επειδή όμως όταν ανεβαίνει στη σκηνή μοιράζεται εμπειρίες της ζωής της, αποφάσισε τελικά να αποκαλύψει το μυστικό της. Αυτό που την έσπρωξε να το κάνει ήταν το γεγονός ότι είχε κακοποιήσει και την πρώην του και επίσης κωμικό Courtney Pauroso. Όσο μιλούσε για τη ζωή της, πολλοί άλλοι μίλησαν για τον ίδιο άνθρωπο. “Γκρέμισαν την πεποίθησή μου πως ήμουν η εξαίρεση. Δεν είμαι η μόνη. Δυστυχώς είμαι μια ακόμα μεταξύ άλλων έξυπνων και αστείων γυναικών που έπεσαν θύματα του ίδιου άντρα στον χώρο του stand-up comedy στο Λος Άντζελες”.

 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Beth Stelling (@bethstelling) στις

Η Courtney αποκάλυψε πως όταν προσπάθησε να τον χωρίσει στις 4 Σεπτεμβρίου του 2014 τη βίασε. “Έφυγα το επόμενο πρωί. Έτρεξα μακριά. Από τότε προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα όσα μου έχουν συμβεί. Χρειάστηκε πολύς καιρός για να συνειδητοποιήσω αυτό που μου είχε συμβεί. Ήταν μια πολύ βίαιη λεκτικά, συναισθηματικά και σωματικά σχέση 3 ετών”.

Ενώ καμία από τις γυναίκες δεν ανέφερε το όνομά του, ο φερόμενος δράστης αρνήθηκε τα πάντα με ανάρτησή του στο Facebook. “Με πλήγωσε πολύ να βλέπω την πρώην κοπέλα μου να κάνει τέτοιες δημόσιες κατηγορίες σε όλα τα social media και να αφηγείται μια ιστορία πέρα για πέρα ψεύτικη. Οι κατηγορίες της είναι ψεύτικες και εξαιρετικά επιβλαβείς. Δεν είμαι σίγουρος ότι συνειδητοποιεί την ανεπανόρθωτη βλάβη των πράξεών της”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε