Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σοκαριστική ομολογία on camera! “Βίασα και στραγγάλισα 4χρονη” [vid]

Οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που ο Himmet Akturk λυγίζει από τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας Muge Anli και ομολογεί ότι βίασε και σκότωσε την 4χρονη Irmak Kupal στην Τουρκία.

Ο Himmet είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σόου που ειδικεύεται στην έρευνα οικογενειακών δραμάτων. Η παρουσιάστρια έψαχνε στοιχεία για την εξαφάνιση της 4χρονης Imrak Kupal. Η ανήλικη εξαφανίστηκε ενώ είχε βγει να παίξει έξω από το σπίτι της στην περιοχή Alasehir.

Η Muge Anli πίεσε τον Himmet Akturk που τελικά λύγισε και παραδέχτηκε ότι ευθύνεται για τον θάνατο της 4χρονης. Αμέσως τον συνέβαλαν και τον πήραν για ανάκριση, με τον Himmet να φέρεται να έκανε πλήρη ομολογία. Είπε στους αστυνομικούς ότι βίασε την Irmak, τη στραγγάλισε και μετά έθαψε το άψυχο κορμάκι της.

Έβαλε το πτώμα της σε ένα τσουβάλι, το μετέφερε με καρότσι και το πέταξε σε δημόσιο κάδο. Όταν κατάλαβε πως ο κάδες δεν είχε αδειάσει την επόμενη μέρα, πήρε ξανά το πτώμα της 4χρονης και το έθαψε σε κοντινό αμπελώνα. Η αστυνομία άρχισε να σκάβει στην περιοχή που υπέδειξε και βρήκαν τα λείψανα 2 μέρες αργότερα.

Οι αστυνομικοί εργάστηκαν με σκυλιά βρήκαν επίσης μαλλιά και αίμα του ανήλικου κοριτσιού στο σπίτι του δράστη. Το βίντεο ήταν μέρος της δικαστικής υπόθεσης. Τότε καταδικάστηκε αλλά πλέον θα ακολουθήσει νέα ακροαματική διαδικασία για να καθοριστεί η ποινή του. “Αυτό είναι ένα πολύ άσχημο συμβάν για το Alasehir. Δεν μπορώ να αποκαλέσω άνθρωπο αυτόν που το έκανε αυτό”, δήλωσε ο δήμαρχος που έχει συγκλονιστεί από την υπόθεση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε