Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο πριν πέσει από τον 14ο όροφο!

Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο πριν πέσει από τον 14ο όροφο!

Οι ανατριχιαστικές τελευταίες στιγμές της 26χρονης Warriena Wright πριν πέσει στο κενό από τον 14ο όροφο του διαμερίσματος του Gable Tostee που κατηγορείται για τη δολοφονία της έχουν καταγραφεί σε ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο.

Στο ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται οι δύο νέοι που γνωρίστηκαν μέσω της εφαρμογής Tinder να μαλώνουν, με την 26χρονη να φωνάζει 33 φορές όχι για πάνω από ένα λεπτό λίγο πριν πέσει στο κενό από τον 14ο όροφο του διαμερίσματος του 30χρονου Tostee στις 8 Αυγούστου του 2014. Οι απειλές του πως θα τη βγάλει νοκ άουτ ακούστηκαν από το ηχητικό ντοκουμέντο στο δικαστήριο, με τη μητέρα της 26χρονης να μένει έξω από την αίθουσα για να μην ακούσει το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο.

“Θέλω να πάω σπίτι. Απλά άφησέ με να πάω σπίτι”, ακούγεται να τον παρακαλά η Warriena, με τον Gable να της απαντά πως θα την άφηνε αλλά ήταν κακό κορίτσι. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο 30χρονος απείλησε και εκφόβισε σε τέτοιο βαθμό τη Warriena που ένιωσε ότι μοναδικός τρόπος να ξεφύγει ήταν να κατέβει από τον 14ο όροφο αφότου την κλείδωσε στο μπαλκόνι.

Στο δικαστήριο προβλήθηκε και βίντεο από τις τελευταίες ώρες της Warriena ενώ συνάντησε για πρώτη φορά τον Gable Tostee. Οι δυο τους ήταν αγκαλιά πριν αγοράσουν ένα πακέτο με 6 μπίρες από ένα κατάστημα κοντά στο διαμέρισμά του. Τους είδαν να μπαίνουν στο ασανσέρ για να ανέβουν στο διαμέρισμα του 14ου ορόφου στις 20:53.

Μόλις 5 λεπτά μετά τον τραγικό θάνατο της 26χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι στον 14ο όροφο, ο Gable έφυγε από το διαμέρισμα, περιπλανιόταν στον χώρο και έτρωγε πίτσα. Επέστρεψε στο διαμέρισμα στις 3:15 τα ξημερώματα και όταν είδε δεκάδες αστυνομικούς γύρω από το διαμέρισμά του τηλεφώνησε στον πατέρα του Gray να πάει να τον πάρει.

Στο δικαστήριο οι ερευνητές ρωτήηκαν για ένα τηλεσκόπιο επάνω στο γυάλινο τραπέζι και ακούστηκε ο ισχυρισμός πως το χρησιμοποίησε η 26χρονη για να χτυπήσει τον Gable. Φωτογραφίες από το διαμέρισμα δείχνουν ότι δόθηκε μάχη ανάμεσά τους. “Θα κάνω ό,τι θέλεις. Θα γίνω σκλάβος σου στο σεξ”, ακούγεται να λέει στο ανατριχιαστικό ντοκουμέντο ο Tostee ενώ ένα αντικείμενο πέφτει στο πάτωμα. “Αρκετά. Αρκετά. Κατέστρεψες το καλωσόρισμα. Δεν είσαι καλό κορίτσι. Αρκετά”, ακούγεται να λέει ενώ της ζητά επανειλημμένα να φύγει και η 26χρονη αναπνέει βαριά.

“Νόμιζα ότι απλά αστειευόσουν αλλά όχι. Είσαι τυχερή που δεν σε πέταξα από το μπαλκόνι σκύλα”, ακούγεται να λέει ο 30χρονος. “Εγώ έχω τραυματιστεί. Δεν έχεις ούτε μια γρατζουνιά πάνω σου”, της λέει και λίγο μετά τις 2:15 τα ξημερώματα της λέει ότι θα τη συνοδεύσει έξω από το διαμέρισμα, τονίζοντάς της να μην πάρει τίποτα από τα πράγματά της. “Θα κλείσω την πόρτα πάνω σου, καταλαβαίνεις; Αν προσπαθήσεις να πάρεις τίποτα θα σε βγάλω νοκ άουτ. Καταλαβαίνεις; Αν χρησιμοποιήσεις Muay Thai θα σου σπάσω το σαγόνι”. “Λυπάμαι πολύ” του απαντά η 26χρονη.

Στο δικαστήριο ακούστηκε πως ο 30χρονος προσπάθησε να πνίξει τη Warriena και την είχε δεμένη λίγο πριν τον θάνατό της. Η 26χρονη τουρίστρια από τη Νέα Ζηλανδία ακούστηκε να φωνάζει 33 φορές όχι ενώ ακούγεται να ανοίγει και να κλείνει η μπαλκονόπορτα. Στη συνέχεια ακούγεται ο 30χρονος να ανασαίνει βαριά ενώ σταματούν οι υστερικές κραυγές της Warriena.

Ο μάρτυρας James Evans περιέγραψε τα ουρλιαχτά ως κραυγές τρόμου και κατέθεσε πως άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και είδε τον Gable Tostee να τρέχει από το διαμέρισμά του. Άλλος μάρτυρας που άκουσε τον καυγά τους είπε πως ο 30χρονος προσπάθησε να πει στη Warriena να γυρίσει μέσα στο διαμέρισμα πριν πέσει. “Έπεσε κατευθείαν μπροστά από εκεί που στεκόμουν στο μπαλκόνι. Χτύπησε στα κάγκελα μερικών μπαλκονιών και έπεσε στο έδαφος”, δήλωσε ο Nick Casey.

Στο δικαστήριο ακούστηκε πως ο Tostee έφυγε από το διαμέρισμα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και πήρε τον πατέρα του να του πει πως η Warriena έγινε πολύ επιθετική και μπορεί να πήδηξε από το μπαλκόνι. “Σου ορκίζομαι στον Θεό δεν την έσπρωξα. Απλά την κλείδωσα στο μπαλκόνι επειδή με χτυπούσε”. Τότε του ζήτησε να πάει να τον πάρει και του είπε πως παρήγγειλε πίτσα. Μια ανατριχιαστική φωτογραφία από την αναπαράσταση των τελευταίων στιγμών της Warriena δείχνει τα πόδια της 26χρονης να κρέμονται από το μπαλκόνι ενώ ταλαντευόταν στο κενό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε