Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο! Άρχισε να πυροβολεί τους καθηγητές μπροστά στην κάμερα

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Με μια σφαίρα στον δράστη γράφτηκε ο τραγικός επίλογος υπόθεσης ομηρείας σε σχολείο στη Φλόριδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένοπλος εισβάλει σε σχολείο των ΗΠΑ σκορπώντας τον πανικό. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν ανήλικος με ψυχολογικά προβλήματα, αλλά ένας ενήλικος άνδρας, που ήθελε να διαμαρτυρηθεί για την απόλυση της γυναίκας του. Και κατέληξε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Γυναίκα, μέλος του σχολικού συμβουλίου προσπαθεί ανεπιτυχώς να αφοπλίσει το δράστη - ΦΩΤΟ REUTERS
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στη Φλόριδα. Κατά τη διάρκεια του σχολικού συμβουλίου, ο δράστης που είχε μπει αθόρυβα στην αίθουσα συνεδρίασης, σχημάτισε στον τοίχο το γράμμα V (Vendetta, δηλαδή εκδίκση). Αμέσως, έβγαλε ένα πιστόλι από την τσέπη του μπουφάν του και διέταξε τους απλούς πολίτες να εγκαταλείψουν την αίθουσα.

Κράτησε μόνο τα μέλη του σχολικού συμβουλίου. Και απειλούσε να σκοτώσει τους πάντες. Άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, αλλά ευτυχώς οι σφαίρες του δε βρήκαν κανέναν.
Ο δράσης πυροβολεί, δευτερόλεπτα πριν τον χτυπήσει η Αστυνομία - ΦΩΤΟ REUTERS
Μέλη της επίλεκτης ομάδας της αστυνομίας που είχαν μπει στην αίθουσα χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό, τον πυροβολούν και τον τραυματίζουν. Ο άνδρας πέφτει στο έδαφος και με το πιστόλι που κρατάει στο χέρι του, δίνει τέλος στη ζωή του.

Το συγκλονιστικό βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε