Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σόου Μπερλουσκόνι σε τηλεοπτική εκπομπή! VIDEO

Σόου Μπερλουσκόνι σε τηλεοπτική εκπομπή! VIDEO

Θα τον ζήλευε ακόμη και ο Ρομπέρτο Μπενίνι. Για τέτοιο κωμικό ταλέντο μιλάμε! Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έδωσε τα… ρέστα του σε τηλεοπτική εκπομπή, κατηγόρησε δημοσιογράφο (πολέμιό του) επαγγελματία συκοφάντη και του πήρε τη θέση, αφού πρώτα σκούπισε την καρέκλα με ένα λευκό μαντήλι! Φωτιά στην προεκλογική περίοδο στην Ιταλία

Σε αυτά ο “καβαλιέρε” είναι… “μανούλα. Και το απέδειξε για άλλη μια φορά, ξεδιπλώνοντας το… κωμικό ταλέντο του!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ήταν καλέσμένος στην εκπομπή του Μικέλε Σαντόρο στο κανάλι La 7. Καλεσμένος ήταν και ο δημοσιογράφος Μάρκο Τραβάλιο. Μπερλουσκόνι και Τραβάλιο είναι ορκισμένοι εχθροί. Και δεν το έκρυψαν.

Ο Τραβάλιο διάβασε ένα κείμενο που σκιαγραφούσε τις ύποπτες επαφές του Μπερλουσκόνι, τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι στη βίλα του Άρκορε και τη Ρούμπι, τη νεαρή Μαροκινή πρωταγωνίστρια του σκανδάλου, την οποία ο “καβαλιέρε” είχε παρουσιάσει ως ανηψιά του Χόσνι Μουμπάρακ.

Ο Μπερλουσκόνι δεν άφησε το γάντι κάτω. Το σήκωσε και άρχισε η αντεπίθεση. Πρώτα απ’ όλα, σηκώθηκε από τη θέση του κι έκατσε στην καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή. Και άρχισε να διαβάζει κείμενο κατά του Τραβάλιο, χαρακτηρίζοντάς τον “επαγγελματία συκοφάντη”.

Αφού έκανε έξαλλο τον οικοδεσπότη, Μικέλε Σαντόρο, ο οποίος του ζητούσε να επιστρέψει στη θέση του (στην οποία στο μεταξύ είχε καθίσει ο Τραβάλιο). Τελικά, ο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να γυρίσει στη θέση του. Αλλά πριν καθίσει πάλι, έκανε πρώτα αέρα με τα χαρτιά του και μετά έβγαλε ένα μαντήλι από την τσέπη του και “καθάρισε” την καρέκλα γιατί είχε κάτσει ο… “βρώμικος” Τραβάλιο!

Στη συνέχεια, ο καβαλιέρε είπε ότι η κυβέρνησή του δε φταίει για την κρίση, δεν φταίει για τίποτα και τα έκανε όλα σωστά. “Ήθελα να φτιάξω νοσοκομεία για παιδιά και να ανοίξω πανεπιστήμιο για μελλοντικούς πολιτικούς, μαζί με τους φίλους μου Βλαντίμιρ Πούτιν, Τζορτζ Μπους και Τόνι Μπλερ, αλλά αναγκάσθηκα να καθυστερήσω την εφαρμογή του όλου σχεδίου”, είπε.
Σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι, μέχρι το 2009 “τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία στην Ιταλία, ήταν γεμάτα και με δυσκολία μπορούσε να βρει κανείς θέση στις αεροπορικές πτήσεις. Δεν υπήρχε, δηλαδή, καμία ένδειξη της οικονομικής κρίσης”.

Ακόμη ένα… ιλαρό σημείο της παρουσίας του Μπερλουσκόνι το βίντεο από σύνοδο του ΝΑΤΟ το 2009 που δείχνει τον “καβαλιέρε” να φτάνει και την Άνγκελα Μέρκελ να τον περιμένει στο κόκκινο χαλί.
Αλλά ο τότε Ιταλός πρωθυπουργός μιλάει στο κινητό του. Και μάλλον το τηλεφώνημα ήταν πιο σημαντικό από την καγκελάριο. Και αντί να κλείσει και να κινηθεί προς το μέρος της, στρίβει και κατευθύνεται προς την αντίθεση κατεύθυνση και μιλάει. Και η Μέρκελ περιμένει. Και ο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να μιλάει. Η Μέρκελ στην αρχή το αντιμετωπίζει ψύχραιμα. Και γελάει. Αλλά ο “καβαλιέρε” δεν… πτοείται. Μέχρι που η κάμερα “πιάνει” την Μέρκελ με ένα βλέμμα που παγώνει τα πάντα. Εκτός από τον Μπερλουσκόνι!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Aίσθηση προκάλεσε η δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών Τζούλιο Τρεμόντι ότι «η επιστολή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας με την οποία, τον Αύγουστο του 2011 ζητήθηκαν από την Ιταλία σημαντικές οικονομικές περικοπές και παρεμβάσεις, στην πραγματικότητα συντάχθηκε από την κυβέρνηση της Ρώμης». Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι το διέψευσε, λέγοντας ότι είναι «πρόκειται για άποψη εσφαλμένη και ανακριβή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μπερλουσκόνι ξαναχτυπά! – “Πενταετής φοροαπαλλαγή για την καταπολέμηση της ανεργίας”

Ο Σίλβιο αγάπησε και τους gay!

Τα βρήκε με τη Λέγκα του Βορρά ο Μπερλουσκόνι

Μπερκουσκόνι: Ας μην είμαι πρωθυπουργός, μου αρκεί ένα υπουργείο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε