Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Souvlaki-Hut στην....Ινδία!

Souvlaki-Hut στην....Ινδία!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.03.2010 | 10:06
Πρώτη δημοσίευση: 16.03.2010 | 10:06

 Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η παγκοσμιοποίηση του σουβλακιού!

 
Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό "BRW", η ομογενειακή επιχείρηση «Souvlakihut», του Γιάννη και του Βασίλη Φωτιάδη από τη Μελβούρνη, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα τροφίμων της Αυστραλίας και για το 2010, και η τρίτη επιχειρηματική αλυσίδα της Αυστραλίας όσον αφορά την αύξηση του ετήσιου τζίρου της, ο οποίος παρά την οικονομική κρίση αυξήθηκε κατά 120% για το προηγούμενο οικονομικό έτος.
 
Την ίδια στιγμή, όπως ανέφερε στο "Νέο Κόσμο" ο κ. Γιάννης Φωτιάδης, το ελληνικό σουβλάκι μέσα από το «Souvlakihut», μπαίνει σύντομα, μέσω …Αυστραλίας, σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, αυτή της Ινδίας. "Βρισκόμαστε στη φάση υπογραφής των συμβολαίων", λέει ο κ. Φωτιάδης, τονίζοντας ότι το ελληνικό σουβλάκι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο στην Ινδία.
 
Το «Souvlakihut» ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια από δυο αδέλφια, τον Γιάννη και τον Βασίλη. Σήμερα τα εστιατόρια «Souvlakihut» φτάνουν τα 36 και έως το τέλος του 2010, όπως λέει ο Βασίλης, θέλουν να τα διπλασιάσουν όσον αφορά την αγορά της Αυστραλίας.
 
Η ομογενειακή επιχείρηση έχει στα σκαριά και σχέδια ευρωπαϊκά.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook