Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σοβαρό τροχαίο στην Κυανή Ακτή – Νεκρό κοριτσάκι 18 μηνών – ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο στην Κυανή Ακτή – Νεκρό κοριτσάκι 18 μηνών – ΦΩΤΟ

Άλλα 12 άτομα τραυματίστηκαν όταν τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε απο την πορεία του.

Ενα μόλις 18 μηνών κοριστάκι σκοτώθηκε, ενώ άλλοι 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά, όταν το τουριστικό λεωφορείο αο τη Ρουμανία στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε στο πλάι, την ώρα που έτρεχε αρκετά στον αυτοκινητόδρομο Τουλόν-Νίκαιας.

Σύμφωνα με το Γερμανικό πρακτορείο, ο οδηγός του τουριστικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του όταν, ενώ έτρεχε αρκετά σε μια ευθεία του οδικού δικτύου, έσκασε ένα από τα λάστιχα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας μερικών από τους τραυματίες, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στη Μασσαλία, αν και η πόλη αυτή δεν απέχει λίγο από το σημείο του δυστυχήματος.

Επίσης, μεγάλος αριθμός τραυματιών έχει διακομιστεί στα νοσοκομεία της Τουλόν, αλλά και της Νίκαιας. Μόνον επτά από τους επιβάτες δεν έπαθαν κυριολεκτικά το παραμικρό, ενώ τα τραύματα 30 επιβατών χαρακτηρίζονται από τους νοσοκομειακούς γιατρούς “ελαφρά”.

Περισσότεροι από 100 διασώστες και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου, αρκετοί με ελικόπτερα της πολιτικής άμυνας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε