Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Σπαρακτική φωτογραφία μητέρας – γιου λίγο πριν πεθάνει [pic]

Σπαρακτική φωτογραφία μητέρας – γιου λίγο πριν πεθάνει [pic]

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ο 6χρονος γιος της Marc “MJ” Poole, η μητέρα του ανέβασε μια σπαρακτική φωτογραφία τους να είναι αγκαλιά.

Ενώ ο Marc “MJ” Poole ήταν ένα φυσιολογικό ευτυχισμένο αγόρι, τον Μάιο του 2015 η ζωή του άλλαξε δραματικά. Ο 6χρονος άρχισε να παραπονιέται για πονοκέφαλο και ξαφνικά η υγεία του άρχισε να επιδεινώνεται. Άρχισε να κάνει εμετούς και τα μάτια του γυρνούσαν προς τα μέσα.

“Έγινε ληθαργικός και έκαιγε πραγματικά, αλλά τα χέρια και τα πόδια του ήταν σαν πάγος. Τότε καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά”, τόνισε η μητέρα του Sharon Carver στην Dailymail.

 

 

Αμέσως μετέφεραν τον 6χρονο στο νοσοκομείο Doncaster Royal Infirmary και από εκεί μεταφέρθηκε στο Sheffield Children’s Hospital. Από τη στιγμή που η κατάστασή του επιδεινώθηκε, η Sharon αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία έχοντας τον μικρό Marc στην αγκαλιά της.

Οι γιατροί εργάστηκαν σκληρά αλλά λίγες ώρες αργότερα ο 6χρονος πέθανε από μηνιγγίτιδα. Μετά από έρευνα που έγινε αποδείχτηκε πως ο μικρός Marc πέθανε από μόλυνση που οδήγησε σε σηπτικό σοκ, προκαλώντας οργανική ανεπάρκεια.

“Βλέπεις τηλεόραση, ταινίες και διαβάζεις για τέτοια πράγματα για άλλους ανθρώπους. Δεν περιμένεις να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν θα ήθελα ποτέ να χάσει κάποιος το παιδί του όπως εμείς”, υπογράμμισε η συντετριμμένη μητέρα.

Η 37χρονη πλέον πραγματοποιεί εκστρατεία ώστε να εξοπλιστούν με τα αναγκαία τα νοσοκομεία για να μπορούν να ανιχνεύουν τη μηνιγγίτιδα μέσα σε λίγες ώρες αντί για μέρες.

Πηγή: Ladbible

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε