Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σπαρακτική φωτογραφία του γιου της που παλεύει τον καρκίνο! “Η ζωή δεν είναι ωραία”

Σπαρακτική φωτογραφία του γιου της που παλεύει τον καρκίνο! “Η ζωή δεν είναι ωραία”

Μια μητέρα μοιράστηκε τη σπαρακτική φωτογραφία του 10χρονου γιου της που πάσχει από καρκίνο για να δείξει πως επηρεάζει η ασθένεια το αγοράκι της.

Ήθελε να δείξει το πραγματικό πρόσωπο της ασθένειας, ενώ εξήγησε πόσο πολύ έχει επηρεάσει τον Drake και την οικογένειά του η μάχη του με τον καρκίνο. Σε όσους μάλιστα θα βιάζονταν να την κρίνουν για το γεγονός πως ανέβασε τη σπαρακτική φωτογραφία απάντησε πως “η ζωή δεν είναι πάντα πολιτικά ορθή και ωραία, είναι πραγματική”.

Η φωτογραφία ανέβηκε στη σελίδα του facebook Love What Matters όπου η συντετριμμένη μητέρα εξήγησε πως η ζωή δεν είναι ωραία και πως ο καρκίνος “λιώνει” έναν άνθρωπο.

“Αυτή η φωτογραφία ήταν σήμερα το πρωί και αφού μετέφερα τον Drake στο μπάνιο. Σημαίνει να φαίνονται τα κόκαλά του γιατί πρέπει να τον παρακαλέσω να φάει ένα φασόλι για δείπνο ή να πιει ένα ποτήρι νερό μέσα στην ημέρα. Σημαίνει να κοιμάται μαζί σου το βράδυ επειδή φοβάται ότι θα του συμβεί κάτι και θα είναι μόνος. Και με το κάτι εννοώ ότι θα πεθάνει. Σημαίνει βραδινές συζητήσεις με ένα 10χρονο να ρωτά αν θα πάει στον παράδεισο όταν πεθάνει και αν θα δει τον πατέρα του εκεί και θα μπορεί να του μιλήσει και να παίξει μαζί του. Σημαίνει να είναι πολύ αδύναμος για να σηκωθεί από το κρεβάτι και να χρειάζεται να μεταφερθεί σε αναπηρικό καροτσάκι. Σημαίνει να κοιμάται ενώ κάποιος του μιλάει επειδή είναι πολύ εξαντλημένος. Σημαίνει να κάνει εμετό τα φάρμακα που παίρνει και το στομάχι του να είναι άδειο. Σημαίνει να παίρνει 44 χάπια χημειοθεραπείας την περασμένη εβδομάδα μέσα σε 24 ώρες. Σημαίνει να μου λέει “μαμά δεν πρόκειται να τα καταφέρω”. Σημαίνει να μη θέλει να τον αγγίξουν επειδή πονάει τόσο πολύ και παίρνει μορφίνη για να βγάζει τη μέρα. Σημαίνει να μου λέει ότι φοβάται πως δεν θα ζήσει μέχρι τα 11α γενέθλιά του. Σημαίνει να του λέω πως θα συνεχίσω να πολεμώ για εκείνον όταν δεν θα μπορεί. Σημαίνει να είμαστε μόνο εμείς και ο κόσμος μας. Αυτός είναι ο Drake, όλος μου ο κόσμος. Από τη στιγμή που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος μέχρι και για πάντα ήταν ο λόγος μου να ζω. Είναι το χαμόγελό΄μου, η αγάπη μου, ο κτύπος της καρδιάς μου. Είναι επίσης τα δάκρυά μου, ο πόνος στην καρδιά μου. Είναι η ζωή μου”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε