Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σπαρακτικό! Κουβαλούσε το πτώμα της γυναίκας του 10 χιλιόμετρα – Έκλαιγε δίπλα του η κόρη τους [vid]

Σπαρακτικό! Κουβαλούσε το πτώμα της γυναίκας του 10 χιλιόμετρα – Έκλαιγε δίπλα του η κόρη τους [vid]

Τα χρήματα του Dana Majhi δεν ήταν αρκετά για να μεταφέρει το πτώμα της γυναίκας του από το νοσοκομείο σπίτι τους για να κανονίσει την κηδεία της.

Ο Dana Majhi αναγκάστηκε να κουβαλήσει το πτώμα της γυναίκας του για 10 χιλιόμετρα στα χέρια, με τη 12χρονη κόρη τους να κλαίει γοερά δίπλα του. Η 42χρονη γυναίκα του πέθανε από φυματίωση σε νοσοκομείο του Kalahandi το βράδυ της Τρίτης, με τον Dana Majhi να παίρνει στα χέρια τη σορό της και να κατευθύνεται στο σπίτι τους στην πόλη Bhubaneswar.

Χωρίς μεταφορικό μέσο και χρήματα αναγκάστηκαν να διανύσουν με τα πόδια μια απόσταση 10 χιλιομέτρων, μέχρι τελικά ένα ασθενοφόρο να αναλάβει να τους μεταφέρει για τα υπόλοιπα 60 χιλιόμετρα της διαδρομής.

“Είπα στις αρχές του νοσοκομείου ότι είμαι φτωχός και δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά τη μεταφορά σπίτι μας. Τους ζητούσα να μας βοηθήσουν, αλλά αρνήθηκαν”, δήλωσε στα τοπικά μέσα ο Dana Majhi. Αποφάσισε έτσι να ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι με τα πόδια, παίρνοντας τη σορό της γυναίκας του στον ώμο. Όταν ενημερώθηκαν οι τοπικές αρχές για το περιστατικό, κανόνισαν να τους μεταφέρει ασθενοφόρο.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε