Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Στα πάρτι ακολασίας του Ντόναλντ Τραμπ! Σεξ, μοντέλα και ναρκωτικά!

Ήταν στη δεκαετία του ’90 που τα πάρτι του Ντόναλντ Τραμπ άφησαν εποχή λόγω σεξ, ναρκωτικών, μοντέλων και επιχειρηματιών, με αρκετούς καλεσμένους να μοιράζονται σήμερα σκανδαλώδεις λεπτομέρειες για την παρουσία και τη συμπεριφορά του.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έδωδαν το παρών στα πάρτι ακολασίας που διοργάνωνε στο Plaza Hotel όπου υπήρχαν παράνομα ναρκωτικά ενώ τα μοντέλα πασάρονταν από τον έναν στον άλλο. Ο Michael Gross της The Daily Beast μίλησε με 2 φίλους του Ντόναλντ Τραμπ που ήταν διστακτικοί να μιλήσουν για τον άνθρωπο που κάποτε πάρταραν μαζί και διεκδικεί την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ορκιστεί να μηνύσει όλους όσοι τις τελευταίες εβδομάδες τον έχουν κατηγορήσει για κακή συμπεριφορά. Ο ένας άνθρωπος που μίλησε ο Michael Gross είναι φωτογράφος μόδας. Ζήτησε ανωνυμία επειδή έχει αποκτήσει πολλά παιδιά από τις ημέρες των πάρτι του Ντόναλντ Τραμπ και δεν θέλει να ανασυρθεί το παρελθόν του. Και οι δύο επιβεβαίωσαν πως ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε πάρτι σε σουίτες στο Plaza Hotel όταν του ανήκε και νέες κοπέλες συστήνονταν σε μεγαλύτερους και πλούσιους άντρες. Αυτό δεν αποτελεί παρεκκλίνουσα συμπεριφορά στη βιομηχανία της μόδας, αλλά όπως σημειώνει ο Michael αποτελεί συνηθισμένη πρακτική.

Και οι δύο κάνουν λόγο για πάρτι γεμάτα μοντέλα, κοκαΐνη, ανήλικα κορίτσια και πλούσιους μεγαλύτερους άντρες που ήθελαν καυτές ερωτικές βραδιές μαζί τους. Ο φωτογράφος λέει ότι πήγαινε στα πάρτι του Ντόναλντ Τραμπ με έναν από τους ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου Pierre Michel που λειτουργούσαν τόσο στο Plaza όσο και στον Πύργο του Τραμπ. Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Pierre Ouaknine λέει ότι χάθηκαν οι αναμνήσεις του μετά από πρόσφατη χειρουργική επέμβαση, αλλά αυτές του φωτογράφου είναι γλαφυρές!

Τα νέα μοντέλα έλκονταν από τις υποσχέσεις ότι θα γνωρίσουν πλούσιους άντρες που θα τις βοηθούσαν. Ήταν μόλις 15 ετών, θυμάται ο φωτογράφος, και δεν είχαν καμία ιδέα που θα κατέληγαν αυτές οι καταστάσεις. Πάντα υπήρχαν δράματα επειδή τους έριχναν χρήματα και ναρκωτικά για να τις δελεάσουν. Κυριαρχούσαν πάνω στα κορίτσια καθώς δεν μπορούσαν να τους απωθήσουν. “Κανείς δεν θέλει να τηλεφωνήσει σπίτι και να πει “βοηθήστε με”. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο”, θυμάται ο φωτογράφος που σημείωσε ότι πήγαινε για να περάσει καλά.

“Υπήρχαν άντρες με μικρότερες κοπέλες, σεξ, πολύ σεξ, πολλά ναρκωτικά και λικέρ αλλά απαγορευόταν το κάπνισμα. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ενέκρινε τα τσιγάρα”. Οι άντρες σε αυτά τα πάρτι συνήθως γνωρίζονταν μεταξύ τους. “Είναι μια μικρή κοινότητα. Αντάλλαζαν πληροφορίες, διευκόλυναν ο ένας τον άλλο. Ο Τραμπ περιπλανιόταν με μερικές κοπέλες. Έκανε σεξ σαν τρελός. Ήταν στην καρδιά των πάρτι. Αγαπούσε την προσοχή και σε ιδιωτικούς χώρους ήταν σαν τέρας”.

Ο δημοσιογράφος μίλησε και με το μοντέλο Andy Lucchesi που ήταν συχνός επισκέπτης στα σαλόνια του Τραμπ. “Δεν θέλω να τον βάλω σε μπελάδες. Μου αρέσει ο Ντόναλντ. Τον σέβομαι. Οι άνθρωποι θα έπρεπε να ξέρουν για τον Jeffrey Epstein και τον Bill Clinton”, σημείωσε αναφερόμενος στον παιδεραστή δισεκατομμυριούχο που έκανε παρέα με τον Κλίντον και τον Τραμπ. Ήταν ο οργανωτής των πάρτι του Ντόναλντ Τραμπ και ένας από τους ανθρώπους που κανόνιζε για να παρευρεθούν μοντέλα.

“Υπήρχε κοκαΐνη αλλά δεν τον είδα ποτέ να παίρνει. Στον Ντόναλντ Τραμπ δεν αρέσει η κοκαΐνη. Είναι εγκρατής. Του άρεσαν οι γυναίκες αλλά δεν ήταν ποτέ από εκείνους που θα αγόραζαν διαμερίσματα για κορίτσια στην Εσθονία. Πολλά κορίτσια 14 ετών έμοιαζαν για 24. Ποτέ δεν ρώτησα πόσο ήταν. Απλά συμμετείχα. Πήρα μέρος σε δραστηριότητες που θα μπορούσαν να είναι αμφιλεγόμενες επίσης”. Χαίρεται σήμερα που κανείς δεν νοιάζεται για το τι έκανε τότε. “Περνούσα πολύ καλά. Το σώμα μου το πληρώνει τώρα”.

Πηγή: The Daily Beast

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε