Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στα χέρια της Αστυνομίας Hi-Τech ματάκιας!

Στα χέρια της Αστυνομίας Hi-Τech ματάκιας!

Μία πρωτότυπη κομπίνα είχε στήσει ένας τεχνικός υπολογιστών για να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο γυμνές γυναίκες μέσα από τη webcam του υπολογιστή τους.

H Αστυνομία της Καλιφόρνια, συνέλαβε ένα τεχνικό υπολογιστών ο οποίος εγκαθιστούσε στους υπολογιστές ανυποψίαστων πελατών του λογισμικό κρυφής κάμερας!

Με το λογισμικό αυτό ο 20χρονος τεχνικός, είχε πρόσβαση στους υπολογιστές των πελατών του, που ήταν κυρίως γυναικείου φύλλου και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε τις webcam τους για να τραβά φωτογραφίες και βίντεο.

Επίσης ο 20χρονος, τους εγκαθιστούσε κι ένα ακόμα λογισμικό το οποίο έστελνε pop-ups μηνύματα, τα οποία έλεγαν στους χρήστες να καθαρίσουν τον εσωτερικό αισθητήρα της κάμερας, βάζοντας το laptop κοντά σε ατμούς και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να τραβήξει χιλιάδες φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών την ώρα που έκαναν μπάνιο.

Την κομπίνα αποκάλυψε η μητέρα ενός νεαρού κοριτσιού η οποία άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, βλέποντας τα μηνύματα που εμφανίζονταν στην οθόνη του υπολογιστή και η συνέχεια ήταν λίγο τραγική.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε