Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σταρ ενωμένοι εναντίον του Τραμπ σε ένα επικό βίντεο! [vid]

Σταρ ενωμένοι εναντίον του Τραμπ σε ένα επικό βίντεο! [vid]

Ο Robert Downey Jr, η Scarlett Johansson και πολλοί ακόμη αστέρες του Χόλιγουντ ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον του Τραμπ.

Μέχρι γυμνή σκηνή του Mark Ruffalo στην επόμενη ταινία του, υπόσχονται στο κοινό οι σταρ που ενώνουν τις δυνάμεις τους, κατά της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Τζος Γουέντον και σε αυτό συμμετέχουν μεταξύ άλλων κορυφαία ονόματα όπως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Μαρκ Ράφαλο, η Τζούλιαν Μουρ κ.α..

Στο βίντεο με σύνθημα “Save the Day” δεν ακούγεται ούτε μια φορά το όνομα του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, ωστόσο… φωτογραφίζεται επαρκώς και με τα μελανότερα χρώματα.

Μεταξύ άλλων ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζεται ως ένας δειλός ρατσιστής και υβριστής που θα προκαλέσει μόνιμες βλάβες στον αμερικανικό κοινωνικό ιστό.

Οι σταρ υπογραμμίζουν πόσο σημαντική είναι η ψήφος των αμερικανών πολιτών στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, και για όσους δεν πειστούν με τη σειρά πολιτικών επιχειρημάτων που παραθέτουν… υπόσχονται μέχρι και γυμνή σκηνή του Mark Ruffalo στην επόμενη ταινία του, αν η χώρα γλιτώσει από μια εκλογή του Τραμπ.

Ο ίδιος πάντως μάλλον νιώθει αμήχανα με την υπόσχεση των συναδέλφων του.

Δείτε το βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε