Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σταρ του Χόλυγουντ ο “δράστης” αυτού του απίστευτου περιστατικού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σταρ του Χόλυγουντ ο “δράστης” αυτού του απίστευτου περιστατικού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κατέγραψε μία Βρετανίδα που ζει στο Άμστερνταμ και δείχνει μια καταδίωξη με… άσχημο τέλος! Το βίντεο διαρκεί μόλις δέκα δευτερόλεπτα, ωστόσο είναι έντονο. Δείχνει ένα τζετ να διασχίζει με μεγάλη ταχύτητα ένα από τα κανάλια του Άμστερνταμ δίπλα από ένα δρόμο.

Αμέσως μετά, φαίνεται στο δρόμο ένα θηριώδες τζιπ, το οποίο καταδιώκεται από ένα όχημα της αστυνομίας. Η “τρελή” πορεία του τζιπ είχε ως… παράπλευρη απώλεια ένα smart, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Το τζιπ χτυπά πάνω του και το ρίχνει στη λίμνη, ενώ αμέσως μετά “καρφώνεται” στην πρόσοψη ενός σπιτιού και στη συνέχεια φεύγει από το σημείο.

“Βγαλμένη από ταινία του Χόλυγουντ η σκηνή”, μπορεί να σκεφτείτε και… θα έχετε δίκιο!

Κι αυτό διότι η σκηνή αυτή αποτελεί πράγματι κομμάτι της νέας ταινίας του διάσημου κινηματογραφικού αστέρα, Samuel Jackson, που θα ονομάζεται “The Hitman’s Bodyguard”.

Ο Jackson υποδύεται έναν πληρωμένο δολοφόνο που προσλαμβάνει τον Ryan Reynolds για να τον βοηθήσει να πάει από την Αγγλία στη Χάγη σε 24 ώρες.

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μια Βρετανίδα που ζει στο Άμστερνταμ, η οποία πληροφόρησε τους φίλους της στα social media πως η σκηνή χρειάστηκε να γυριστεί αρκετές φορές.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: dailystar.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε