Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Στη Βρετανία… next year ο Ντόναλντ Τραμπ

Στη Βρετανία… next year ο Ντόναλντ Τραμπ

 Όταν πριν από μερικές εβδομάδες στο λόγο που εκφώνησε η βασίλισσα Ελισάβετ στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης απουσίαζε η αναφορά στην επικείμενη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία, όλοι πίστεψαν πως το ταξίδι του πλανητάρχη μπαίνει στον “πάγο”. Το σίγουρο είναι πως εντός του 2017 δύσκολα θα γίνει.

 Η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι (σ.σ. η πρώτη επικεφαλής κυβέρνησης που πήγε να δει τον Τραμπ μετά την ορκωμοσία του) διαρρέει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ταξιδέψει στη Βρετανία, για την πρώτη του επίσκεψη ως πρόεδρος των ΗΠΑ του… χρόνου.

——- > Μελάνια εσύ super star! “Τρώει” τη… σκόνη της ο Τραμπ

Αυτό μετέδωσε, τουλάχιστον, το Sky News επικαλούμενο ανώτερη πηγή από τη βρετανική κυβέρνηση. Σύμφωνα με το BBC, η Ντάουνινγκ Στριτ και ο Λευκός Οίκος εξετάζουν τις επιλογές για την επίσκεψη Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχθηκε την πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία κατά τη συνάντησή του με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι στην Ουάσινγκτον τον Ιανουάριο.

Ωστόσο η επίσκεψη Τραμπ έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη Βρετανία και ο Αμερικανός πρόεδρος δεν επιθυμούσε να επισκεφτεί μια χώρα όπου είναι πιθανό να γίνουν διαδηλώσεις εναντίον του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε