Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Στη φόρα… τα πεσίματα του παντρεμένου Τραμπ – “Με τράβηξε πάνω του” [pics]

Στη φόρα… τα πεσίματα του παντρεμένου Τραμπ – “Με τράβηξε πάνω του” [pics]

Ζωηρός… φαίνεται πως είναι ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στις… γυναίκες. Ένα μοντέλο από την Ουγγαρία καταγγέλλει ότι το 2013 την φλέρταρε ενώ όπως λέει την κάλεσε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Η Κάτα Σάρκα, αποκάλυψε ότι οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο καθιερωμένο πάρτι των καλλιστείων το 2013. Εκείνη είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Ουγγαρίας ενώ εκείνος ήταν κριτής.

Φωτό από Instagram

Τότε την πλησίασε, της έπιασε το χέρι και την τράβηξε πάνω του. “Ποια είσαι εσύ” την ρώτησε. Εκείνη, όπως λέει, πάγωσε και αρκέστηκε μόνο στο να πει “Ουγγαρία”.

“Τότε μου έδωσε την επαγγελματική του κάρτα με το ιδιωτικό του τηλέφωνο και μου είπε σε ποιο ξενοδοχείο και σε ποιο δωμάτιο μένει. Το όνομα του ήταν Ντόναλντ Τραμπ. Έχω ακόμα την κάρτα” ανέφερε το μοντέλο σε ουγγρική εκπομπή και έδειξε την κάρτα.

Φωτό από Instagram

Βέβαια, τότε ο Τραμπ ήταν ήδη οχτώ χρόνια παντρεμένος με την Μελάνια. Για την ιστορία, το μοντέλο έριξε άκυρο στον Αμερικανό μεγιστάνα μιας και όπως είπε δεν ήταν ο τύπος της.

Φωτό από Instagram

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη γυναίκα που αναφέρεται στα καμώματα του εκλεγμένου Αμερικανού προέδρου, αφού στο παρελθόν γυναίκες έχουν κάνει και καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε