Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στη φυλακή γιατί έκαναν σεξ μέσα σε ταξί

Στη φυλακή γιατί έκαναν σεξ μέσα σε ταξί

Μία Βρετανίδα και ένας Ιρλανδός, που κατηγορούνται ότι έκαναν σεξ μέσα σε ένα ταξί στο Ντουμπάι, καταδικάστηκαν σήμερα σε τρεις μήνες κάθειρξη και θα ακολουθήσει η απέλασή τους, ανακοίνωσε ο δικηγόρος τους.

Η υπόθεση αυτή είναι η τελευταία περίπτωση δυτικών τουριστών που έχουν παραβιάσει τους νόμους περί ευπρέπειας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γεγονός που υπογραμμίζει τις προσπάθειες να διατηρήσει η χώρα το δυτικό προφίλ της ώστε να προσελκύσει τουρίστες και ταυτόχρονα να μη χάσει τη μουσουλμανική της ταυτότητα.

Η Ρεμπέκα Μπλέικ και ο Κόνορ Μακρέντμοντ αρνήθηκαν αμφότεροι την κατηγορία περί διάπραξης “απρεπούς πράξης μέσα σε ταξί” όταν εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου τον περασμένο μήνα, ενώ δήλωσαν ένοχοι για κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιο χώρο.

“Το δικαστήριο τους καταδίκασε σε φυλάκιση τριών μηνών και απέλαση και τους επέβαλε πρόστιμο 817 δολαρίων στον καθέναν”, είπε στο Ρόιτερς ο δικηγόρος τους Σάκερ αλ Σαμάρι.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι πελάτες του θα ασκήσουν έφεση.

Το Ισλάμ απαγορεύει στους μουσουλμάνους την κατανάλωση αλκοόλ. Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι μη μουσουλμάνοι μπορούν να καταναλώσουν αλκοόλ στα περισσότερα ξενοδοχεία και στα παραλιακά μπαρ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε