Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στην Ασία τα καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως

Στην Ασία τα καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.02.2010 | 22:03
Πρώτη δημοσίευση: 16.02.2010 | 22:03

Συνολικά 118 αεροδρόμια συμμετείχαν στην έρευνα του 2009.

Τα αεροδρόμια της Ασίας ψηφίστηκαν από το επιβατικό κοινό ως τα καλύτερα στον κόσμο από πλευράς παροχής υπηρεσιών για μία ακόμη χρονιά, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αεροδρομίων (ACI). 

Την πρώτη θέση κατέλαβε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το διεθνές αεροδρόμιο Incheon της Σεούλ, ενώ στη δεύτερη βρίσκεται το Changi της Σιγκαπούρης και την τρίτη το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της ACI, η οποία εδρεύει στη Γενεύη.

Την τέταρτη και πέμπτη θέση της λίστας κέρδισαν φέτος και για πρώτη χρόνια αντίστοιχα τα αεροδρόμια του Πεκίνου και της Ινδίας Hyderabad Rajiv Gandhi, εκτοπίζοντας το αεροδρόμιο της Ναγκόγια της Ιαπωνίας και το Halifax στη Νέα Σκωτία του Καναδά.

"Όλα τα αεροδρόμια έμαθαν να επικεντρώνονται σε βασικούς παράγοντες που οι επιβάτες τους εκτιμούν" δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της ACI, Άντζελα Γκίτινς.

Η έκθεση της ACI βασίζεται σε τακτικά μηνιαία ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται από επιβάτες οι οποίοι έχουν περάσει από περισσότερα από 100 κορυφαία αεροδρόμια σε περίπου 45 χώρες.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο