Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στην Αθήνα ο Ντάνιελ Ντέι Λούις για φιλανθρωπικό σκοπό

Στην Αθήνα ο Ντάνιελ Ντέι Λούις για φιλανθρωπικό σκοπό
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.01.2013 | 16:31

Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις αναμένεται στη χώρα μας προκειμένου να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας και να βοηθήσει την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.

Ο διάσημος ηθοποιός έρχεται στην Αθήνα με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “Λίνκολν”, στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον Αμερικανό πρόεδρο.

Η προηγούμενη επίσκεψή του ήταν στις 14 Φεβρουαρίου 2008 για την ταινία “Θα χυθεί αίμα”, όταν είχε ενισχύσει και πάλι την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.

H αθηναϊκή πρεμιέρα της ταινίας, θα γίνει στο Παλλάς, στις 22 Ιανουαρίου και τα έσοδα, με δική του επιθυμία, θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Πρότυπου Κέντρου “Πόρτα Ανοιχτή”, της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, της οποίας την δράση γνωρίζει καλά και υποστηρίζει πάντα. Όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις του στην Αθήνα, ο Ντάνιελ Ντέι Λούις μετά την προβολή της ταινίας, θα κουβεντιάσει με το κοινό.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός, κάτοχος δύο Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου για τις ταινίες «Θα χυθεί αίμα» και «Το αριστερό μου πόδι», οδεύει πιθανώς και πάλι προς τις υποψηφιότητες των Οσκαρ, με την ταινία «Lincoln», όπου υποδύεται τον 16ο πρόεδρο των ΗΠΑ. Η ταινία έχει ήδη αποσπάσει 10 υποψηφιότητες για τα βραβεία BAFTA, της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ   Διαδώστε αυτό το άρθρο