Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Στην γυναίκα της γύρισε η Amber Heard μετά τον χωρισμό με τον Johnny Depp

Στην γυναίκα της γύρισε η Amber Heard μετά τον χωρισμό με τον Johnny Depp

Την είδηση αποκαλύπτει η Daily Mirror. H Amber Heard, είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2008 με την Tasya Van Ree και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα επέστρεψε σ’ εκείνη μετά τον χωρισμό της με τον Johnny Depp.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η Amber Heard και η Tasya Van Ree είχαν παντρευτεί κρυφά πριν από 8 χρόνια και μάλιστα η 30χρονη ηθοποιός είχε αλλάξει και το απίθετό της παίρνοντας το επίθετο της Tasya και λεγόταν Amber Van Ree.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της Amber με τον Johnny Depp ο οποίος σύμφωνα με την ίδια της πέταξε ένα iPhone και την τραυμάτισε.

Σημειώνεται ότι τον Depp βγήκαν αμέσως να υπερασπιστούν τόσο η 17χρονη κόρη του Lily-Rose, όσο και η πρώην γυναίκα του η 43χρονη Vanessa Paradis η οποία είπε ότι δεν υπάρχει πιο ευαίσθητος και τρυφερός άνθρωπος απο τον Depp. Το ίδιο είπε και η πρώτη σύζυγος του Depp η 58χρονη Lori Anne Allison. Είπε μάλιστα ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν θα μπορούσε να σηκώσει χέρι σε γυναίκα.

Δικαστής στο Λος Αντζελες, διέταξε τον Depp να μην πλησιάζει την Αmber αλλά αρνήθηκε το αίτημά της να κάνει μαθήματα διαχείρισης θυμού.

Το 2011 όταν νομιμοποιήθηκαν οι γαμοι ομοφυλόφιλων στη Νεα Υόρκη, οι δυο γυναίκες επισημοποίησαν ακόμα περισσότερο την σχέση τους σε κλειστό κύκλο. Όμως, το 2013 δεν έκανε αίτηση διαζυγίου όταν η σχέση της σοβάρευε με τον Johnny Depp. Το όνομά της το άλλαξε τον Απρίλιο του 2014 τρείς μήνες αφού ο Depp της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Οι δυο γυναίκες διατήρησαν στενές επαφές ακόμα και μετά τον χωρισμό.

Η Amber έκανε αίτηση διαζυγίου την περασμένη Δευτέρα 15 μήνες μετά τον γάμο της με τον Depp στις Μπαχάμες και τρείς ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του Depp, της Betty Sue Palmer.

Αίσθηση έχει προκαλέσει ότι βγαίνοντας από την συνάντηση με τους δικηγόρους της ήταν όλο χαμόγελα και μάλιστα ο μώλωπας που υποτίθεται της είχε προκαλέσει ο Depp ήταν λίγοτερο εμφανής από την προηγούμενη ημέρα…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε