Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στην κορυφή του box office ο Batman

Στην κορυφή του box office ο Batman

Η πρεμιέρα του βάφτηκε με αίμα. Αλλά αυτό δε σταμάτησε την πορεία της νέας ταινίας του Batman προς την κορυφή του αμερικανικού box office.

Την πρώτη εβδομάδα της προβολής της τελευταίας ταινίας «The Dark Knight Rises», στις ΗΠΑ και στον Καναδά, συγκεντρώθηκε το ποσό των 160,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μοιραία το φονικό στον κινηματογράφο της πόλης Ορόρα του Ντένβερ, όπου ο 24χρονος Τζέιμς Χόλμς ντυμένος Τζόκερ, σκότωσε 12 ανθρώπους, έχει επηρεάσει την πώληση των εισιτηρίων.

Η Warner Bros, εταιρία παραγωγής της ταινίας, πέρα από την απλή αποδέσμευση των συνολικών πωλήσεων των εισιτηρίων δεν έχει κάνει κανένα άλλο σχόλιο.

Σύμφωνα πάντως με τους ειδικούς οι προβλέψεις για την εισπρακτική επιτυχία της ταινίας «The Dark Knight Rises», ανέφεραν ότι κατά την πρώτη εβδομάδα της προβολής της θα συγκέντρωνε χρηματικό ποσό που θα κυμαινόταν πάνω από τα 170 εκατομμύρια δολάρια.

Παρά τον αρνητικό θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά το μακελειό στο Κολοράντο η ταινία αναμένεται να είναι μεταξύ των μεγαλύτερων υπερπαραγωγών του Χόλιγουντ γι’ αυτή τη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ με τον “μασκοφόρο” μακελάρη μέσα στο δικαστήριο

Θα στείλουν στην ηλεκτρική καρέκλα τον μακελάρη του Ντένβερ;

Ο Ομπάμα στον τόπο του μακελειού: «Ήρθα σαν πατέρας και σύζυγος»

ΒΙΝΤΕΟ με τον μακελάρη να κάνει παρουσίαση στο πανεπιστήμιο!

Εξουδετέρωσαν τα εκρηκτικά στο σπίτι του μακελάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είχε συνεργό ο μακελάρης του Ντένβερ

Στο σημείο του μακελειού ο Ομπάμα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε