Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στο Αφγανιστάν ο Kαναδός υπουργός άμυνας

Στο Αφγανιστάν ο Kαναδός υπουργός άμυνας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.12.2010 | 23:57
Πρώτη δημοσίευση: 25.12.2010 | 23:46

Ο καναδός υπουργός Αμυνας Πέτερ Μακέι θα πραγματοποιήσει τετραήμερη επίσκεψη στο Αφγανιστάν όπου θα περάσει τις ημέρες των εορτών μαζί με τους καναδούς στρατιώτες

που έχουν σταλεί στο Αφγανιστάν και επιχειρούν στην Καμπούλ και την Κανταχάρ, ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Αμυνας του Καναδά.

Ο κ. Μακέι που θα συνοδεύεται από την υπουργό Διεθνούς Συνεργασίας Μπεβ Οντά και τον στρατηγό Βαλτ Νατίνσικ, θα συναντηθεί με αφγανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους καθώς και τον αμερικανό στρατηγό Τζέιμς Τέρι υπεύθυνο για την περιφερειακή διοίκηση και τον καναδό επίσης στρατηγό Ντιν Μίλνερ διοικητή των επιχειρησιακών δυνάμεων στην Κανταχάρ.

Παράλληλα θα ενημερωθεί για το ρόλο των καναδών στρατιωτικών που θα παραμείνουν στο Αφγανιστάν μετά την αποχώρηση μέσα στο 2011 των καναδικών δυνάμεων από τη χώρα.

"Το μέλλον του Αφγανιστάν εξαρτάται από τους θεσμούς και τις δομές για την εφαρμογή των οποίων θα συνεισφέρει και ο Καναδάς" τόνισε ο καναδός υπουργός Αμυνας σε σχετική ανακοίνωσή του.   Διαδώστε αυτό το άρθρο