Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εργαζόταν ο Λαχράουι που αιματοκύλισε τις Βρυξέλλες

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εργαζόταν ο Λαχράουι που αιματοκύλισε τις Βρυξέλλες

Ως καθαριστής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είχε εργαστεί ο Ναζίμ Λαχράουι που αιματοκύλισε τις Βρυξέλλες. Ήταν ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας που σκόρπισαν τον θάνατο στην “καρδιά” της Ευρώπης.

Ο 25χρονος Ναζίμ Λαχράουι ήταν ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Το διπλό χτύπημα στο αεροδρόμιο και το μετρό στοίχισε τη ζωή σε 32 ανθρώπους και τραυμάτισε 270, με την ευθύνη για το αιματοκύλισμα να αναλαμβάνει το Ισλαμικό Κράτος.

Η αποκάλυψη για τον Ναζίμ Λαχράουι έρχεται μια εβδομάδα μετά την εκτίμηση των αρχών πως τουλάχιστον 50 υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους εργάζονταν στο αεροδρόμιο στο τμήμα αποσκευών, στον τομέα καθαριότητας και στην εστίαση.

Υπάλληλος του θεσμικού οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε πως ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας εργάστηκε ως καθαριστής στο κοινοβούλιο για έναν μήνα το 2009 και έναν μήνα το 2010. Είχε προσληφθεί από εταιρεία καθαρισμού που είχε συμβόλαιο με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είχε όμως, όπως υποστήριξε, καθαρό ποινικό μητρώο, με την εταιρεία να καταθέτει τα αποδεικτικά όπως απαιτείται σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε