Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Στο Master Chef Junior η Μισέλ Ομπάμα! [vid]

Στο Master Chef Junior η Μισέλ Ομπάμα! [vid]

Όσοι περίμεναν ότι η Μισέλ Ομπάμα θα βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ μάλλον θα πρέπει να στεναχωρήθηκαν όταν άκουσαν πως η πρώην Πρώτη Κυρία στρέφει την προσοχή της προς τον τομέα του φαγητού και όχι προς την πολιτική.

Η κ. Ομπάμα, της οποίας η αποδοχή και η δημοτικότητα κινούνται σταθερά σε υψηλά επίπεδα, έκανα μία εμφάνιση στο «Master Chef Junior» την περασμένη Πέμπτη, ως ειδική προσκεκλημένη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μαγειρικής για παιδιά.
 
“Είμαι η Μισέλ Ομπάμα και απόψε είμαι ενθουσιασμένη γιατί θα παραδώσω το επόμενο κουτί πρόκληση. Παρακαλώ, επιστρέψτε στις θέσεις”, είπε. Οι νεαροί διαγωνιζόμενοι φανερά ενθουσιασμένοι από την παρουσία της πρώην Πρώτης Κυρίας, ούρλιαξαν από την έκπληξη και επέστρεψαν στις κουζίνες τους.
“Είναι σαν να πέθανα. Ω θεέ μου, η Μισέλ Ομπάμα είναι μία θαυμάσια γυναίκα κι εγώ τη βλέπω από τόσο κοντά. Είναι το είδωλό μου”, δήλωσε η 11χρονη διαγωνιζόμενη Τζασμίν. Οι διαγωνιζόμενοι άνοιξαν τα κουτιά για να δουν τα προϊόντα έκπληξη με τα οποία θα έπρεπε να μαγειρέψουν και διαπίστωσαν ότι ήταν εμπνευσμένα από τον κήπο του Λευκού Οίκου.
 
“Το κουτί – έκπληξη είναι μία πρόκληση για να καταλήξουμε σε μία πρωτότυπη, υγιεινή συνταγή και η οποία θα ακολουθεί το σύμβολο του “πιάτου μου”, που θα έχει το μισό φρούτα και λαχανικά και το υπόλοιπο δημητριακά ολικής αλέσεως άπαχη πρωτεΐνη και γαλακτοκομικά”, είπε κατά την έναρξη της διαδικασίας η κ. Ομπάμα.
 
Αλλά δεν αισθάνθηκαν τον ίδιο ενθουσιασμό όλοι οι διαγωνιζόμενοι όταν πήραν την εντολή από την Μισέλ Ομπάμα. Ο Ντόνοβαν, που είναι μόλις εννέα χρόνων, δήλωσε: “Η Μισέλ Ομπάμα θέλει να μαγειρέψουμε λαχανικά. Δεν συμβαίνει. Δεν μου αρέσουν τα λαχανικά, είναι κακό”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε