Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο κίνημα “Δεν πληρώνω δεν πληρώνω” και ο Εξολοθρευτής

Στο κίνημα “Δεν πληρώνω δεν πληρώνω” και ο Εξολοθρευτής

 Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ άφησε να εννοηθεί ότι δεν προτίθεται να δώσει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Μαρία Σράιβερ ούτε να καταβάλει τα δικαστικά της έξοδα, ανέφερε χθες Πέμπτη η ιστοσελίδα TMZ.

Η Σράιβερ ζητούσε να αναλάβει ο 63χρονος πρώην σύζυγός της όλα τα έξοδά της.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας επιδιώκει να αναλάβει από κοινού την κηδεμονία των δύο νεότερων παιδιών του ζευγαριού, του 17χρονου Πάτρικ και του 13χρονου Κρίστοφερ. Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο 25 χρόνια, έχει και δύο κόρες, την Κάθριν, 21 ετών, και την 19χρονη Κριστίνα.

Ο Σβαρτσενέγκερ χώρισε από την κληρονόμο της οικογένειας Κένεντι τον Μάιο αφού παραδέχτηκε ότι έχει αποκτήσει παιδί με μία οικονόμο, η οποία είχε εργαστεί στο σπίτι της οικογένειας 20 χρόνια.

Η 55χρονη Σράιβερ είχε χαρακτηρίσει “θλιβερή” την είδηση αλλά φέρεται ότι είναι αποφασισμένη να επιδιώξει ένα πολιτισμένο διαζύγιο για χάρη των παιδιών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το διαζύγιο θα είναι ένα από τα ακριβότερα του καλλιτεχνικού κόσμου καθώς ο Σβαρτσενέγκερ λέγεται ότι θα υπερβεί τη νομική του υποχρέωση να καταβάλει το ήμισυ της περιουσίας του, η οποία ανέρχεται σε 500 με 700 εκατομμύρια δολάρια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε