Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο σπίτι της φρίκης! Ζει εκεί που την κρατούσε σκλάβα του σεξ 8 χρόνια [pics]

Στο σπίτι της φρίκης! Ζει εκεί που την κρατούσε σκλάβα του σεξ 8 χρόνια [pics]

Η περιπέτεια της 28χρονης Natascha Kampusch είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Είχε απαχθεί σε ηλικία 10 ετών ενώ πήγαινε σχολείο και κρατήθηκε για 8 χρόνια ως σκλάβα του σεξ από τον Wolfgang Priklopil.

Μετά από χρόνια σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης, η Natascha κατάφερε να το σκάσει, με τον απαγωγέα της να βάζει τέλος στη ζωή του πηδώντας στις γραμμές του τρένου. Σήμερα έχει κληρονομήσει το σπίτι όπου κρατήθηκε για 8 χρόνια στη Βιέννη και συνεχίζει να το καθαρίζει όπως και τότε που τη διέταζε ο Wolfgang.

Η Natascha Kampusch έζησε εφιαλτικά παιδικά χρόνια κλειδωμένη σε ένα υπόγειο μέχρι που κατάφερε να δραπετεύσει. Σε αποκλειστική συνέντευξη στο Channel Seven το βράδυ της Κυριακής, η Natascha Kampusch βρέθηκε ξανά στο σπίτι όπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη και αποκάλυψε πως ζει εκεί τα περισσότερα Σαββατοκύριακα.

“Αισθάνεσαι καλά που βρίσκεσαι εδώ;” τη ρώτησε ο δημοσιογράφος ενώ ξεκίνησαν την περιήγηση στο προσωπικό της κολαστήριο. Η 28χρονη του εξήγησε πως είναι με έναν ιδιαίτερο τρόπο θεραπευτικό που μπορεί να περνά χρόνο στο σπίτι όπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

“Είχε διπλή προσωπικότητα. Είχε τη σκοτεινή του πλευρά αλλά και τη γοητευτική. Ο βίαιος άντρας και το γενναίο παιδί”, είπε μιλώντας για τον τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών που την ανάγκασε να ζει στην απομόνωση. Το μόνο που απομένει από την προσωπική της φυλακή στο σπίτι είναι μια τσιμεντένια πλάκα με χαραγμένο το 2011. Την ανάγκασαν από το συμβούλιο να το συμπληρώσει.

Όταν τη ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί δεν θέλησε να πουλήσει ή να κάψει το σπίτι, η 28χρονη του εξήγησε πως δεν θα ήθελε να γίνει θεματικό πάρκο. Συνεχίζει να καθαρίζει όλο το σπίτι όπως όταν τη διέταζε ο Priklopil πριν από περισσότερα από 10 χρόνια και φαίνεται σχεδόν ανέγγιχτο, σαν μια απόκοσμη κάψουλα του χρόνου που της θυμίζει το εφιαλτικό παρελθόν της.

“Μου ζήτησε να καθαρίσω το αυτοκίνητό του. Ήθελε να το πουλήσει και μου είπε να το καθαρίσω πολύ καλά. Ενώ παλιά με παρακολουθούσε συνέχεια, επειδή είχα ανοίξει την ηλεκτρική σκούπα απομακρύνθηκε λίγο για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Έτρεξα προς την πύλη που ήταν συνήθως κλειδωμένη ή μπλοκαρισμένη με βαριά αντικείμενα. Όχι όμως εκείνη την ημέρα”. Στις 12.58 εκείνου του πρωινού άνοιξε την πόρτα και κέρδισε την ελευθερία της, βάζοντας τέλος στο μαρτύριο που είχε ξεκινήσει το 1998 όταν την άρπαξε ο Priklopil ενώ πήγαινε στο σχολείο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε