Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπριζίτ Τρονιέ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της αλά Τζάκι Κένεντι [pics]

Μπριζίτ Τρονιέ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της αλά Τζάκι Κένεντι [pics]

Στα χνάρια σχεδόν όλων των Πρώτων Κυριών που θυμόμαστε, με εξαίρεση την Μισέλ Ομπάμα, και η Μπριζίτ Τρονιέ, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις σε μία εμφάνιση αλά Τζάκι Κένεντι. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επέλεξε ένα φόρεμα χρώματος baby blue το οποίο συνδύασε με ίδιου χρώματος παλτουδάκι και nude γορβες. 

Η πρώτη Κυρία της Γαλλίας, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να στέλνει φιλιά. Το look της θύμισε σε πολλούς Τζάκι Κένεντι ενώ σε πιο πρόσφατο… αυτό της Μέλάνια Τραμπ στην ορκωμοσία του άντρα της. 

Η Μπριζίτ Μακρόν, έφθασε στις 09:50 στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων, δέκα λεπτά πριν από τον σύζυγό της, για να παρευρεθεί στη μεταβίβαση της εξουσίας από τον Φρανσουά Ολάντ. Την Μπριζίτ υποδέχθηκε ο επικεφαλής του πρωτοκόλου. Στη συνέχεια η μέλλουσα πρώτη κυρία πέρασε σε ένα σαλόνι του προεδρικού μεγάρου.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος θα κατοικεί στο Ελιζέ μαζί με τη σύζυγό του, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως επιθυμεί να δημιουργήσει μια επίσημη θέση Πρώτης Κυρίας. Μέχρι τώρα οι σύζυγοι των προέδρων δεν είχαν κάποιο επίσημο καθεστώς, παρόλο που διέθεταν συνεργάτες.

 

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε