Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγκινεί ο πρίγκιπας Χάρι! “Μετανιώνω που δεν μιλούσα για τον θάνατο της μητέρας μου”

Συγκινεί ο πρίγκιπας Χάρι! “Μετανιώνω που δεν μιλούσα για τον θάνατο της μητέρας μου”

Στα 28 του χρόνια χρειάστηκε να φτάσει ο πρίγκιπας Χάρι για να ανοιχτεί για τον θάνατο της μητέρας του.

Ο πρίγκιπας Χάρι, μιλώντας σε αθλητές στο Kensington Palace BBQ, αποκάλυψε ότι λυπάται που τα περισσότερα χρόνια της ζωής του δεν μιλούσε για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μιλώντας με τον Rio Ferdinand, που έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο τον περασμένο χρόνο, ο 31χρονος πρίγκιπας συζήτησε για τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή του ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Παραδέχτηκε πως ήταν μόλις πριν από 3 χρόνια που άρχισε να ανοίγεται για το πώς αισθάνθηκε που έχασε τη μητέρα του. “Είναι εντάξει να υποφέρεις όσο μιλάς για αυτό. Δεν είναι αδυναμία. Αδυναμία είναι να έχεις ένα πρόβλημα, να μην το αναγνωρίζεις και να μην το λύνεις”.

“Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν έχεις μια δουλειά, αν έχεις οικονομική ασφάλεια, αν έχεις οικογένεια και σπίτι, έχεις ό,τι χρειάζεσαι και μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοια πράγματα”, συμπλήρωσε. “Είναι πολύ εύκολο για κάποιον να κοιτά τον Rio Ferdinand και να λέει “πληρώνεσαι τόσο καλά, είσαι επιτυχημένος, έχεις γρήγορα αυτοκίνητα. Στο τέλος όμως της ημέρας η γυναίκα του έφυγε σε ένα τόσο πρώιμο στάδιο της ζωής του μαζί της. Έτσι φυσικά θα υποφέρει και δεν έχει σημασία που έχει μια εκπληκτική δουλειά”.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε ότι το βασικό μήνυμα είναι πως ο καθένας μπορεί να υποφέρει από προβλήματα ψυχικής υγείας. “Είτε είσαι μέλος βασιλικής οικογένειας, είτε είσαι στρατιώτης, είτε αθλητής, είτε μητέρα, είτε πατέρας, είτε παιδί, δεν έχει τόση σημασία. Αυτά που περνάτε μέσα στην ημέρα, την εβδομάδα, τον χρόνο, αν περνάτε κατάθλιψη, αν έχετε άγχος, ό,τι και αν είναι πρέπει να ασχολειθείτε με αυτό”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε