Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Συγκινεί ο πρίγκιπας Χάρι για την Νταϊάνα: “Θέλω μόνο να την κάνω περήφανη”

Συγκινεί ο πρίγκιπας Χάρι για την Νταϊάνα: “Θέλω μόνο να την κάνω περήφανη”

Οι αναμνήσεις του πρίγκιπα Χάρι από τα παιδικά του χρόνια και την αείμνηστη μητέρα του Νταϊάνα έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν. Αποκαλύπτει όμως πως το μόνο που θέλει είναι να την κάνει περήφανη.

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στο περιοδικό People έρχεται ενώ γιορτάζει τα 10 χρόνια του φιλανθρωπικού ιδρύματος που ίδρυσε στο όνομα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ήταν μόνο 12 ετών όταν η Lady Diana Spencer σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997.

“Δεν έχω πολλές αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία με τη μητέρα μου”, παραδέχτηκε μιλώντας στο περιοδικό. Αποτίοντας φόρο τιμής στην Νταϊάνα που ήταν παντρεμένη 15 χρόνια με τον πρίγκιπα Κάρολο σημείωσε πως είναι βέβαιος ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα τον εμπνέει για το έργο του. “Το μόνο που θέλω είναι να κάνω τη μητέρα μου περήφανη”.

“Αυτό είναι το μόνο που ήθελα πάντα. Όταν πέθανε, υπήρχε ένα τεράστιο κενό. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αν μπορέσω να προσπαθήσω να καλύψω έστω και ένα πολύ μικρό κομμάτι τότε θα τα έχω καταφέρει”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε