Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια της Κατρίν Ντενέβ! [pic]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Η Κατρίν Ντενέβ έκλεισε τα 73. Και για τα γενέθλιά της, που ήταν το Σάββατο στις 22 Οκτωβρίου, η κόρη της Κιάρα Μαστρογιάνι της έστειλε ένα χαρούμενο μήνυμα: ανάρτησε στο Instagram μια αναμνηστική μαυρόασπρη φωτογραφία -αυτή μωρό στην αγκαλιά της μαμάς της- την οποία συνόδευσε με τέσσερις λέξεις: “Happy Birth­day Sweet Mama”.

Το να είναι κόρη της Ντενέβ, μιας από τις σημαντικότερες γαλλίδες ηθοποιούς της γενιάς της και του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα, και του Iταλού Μαρτσέλο Μαστρογιάνι δεν ήταν πάντα εύκολο για την Κιάρα, την 44χρονη ηθοποιό που τώρα είναι φίλες με την μητέρα της και έχουν πάθος με τον κινηματογράφο.
Η Κιάρα Μαστρογιάνι έκανε τα πρώτα της βήματα στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό της μητέρας της στην ταινία “Η Αγαπημένη μου εποχή” το 1993. Επίσης και οι δύο πρωταγωνίστησαν στην ταινία “Les Bien-aimés” του Κριστόφ Ονορέ το 2011.
“Αν δεν ήμουν κόρη της και μου έλεγαν “θα παίξεις με την Ντενέβ”, θα λιποθυμούσα”, είχε πει η Κιάρα Μαστρογιάνι σε μια συνέντευξή της στο Marie Claire, πριν από μερικές εβδομάδες.

 

Happy Birthday ⚡️Sweet Mama

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chiara Mastroianni (@chiaramastroianniofficial) στις

Αλλά η Κιάρα υπέφερε από την απουσία των γονιών της. “Ο κινηματογράφος με έφερνε κοντά στον πατέρα μου, γιατί ήταν περισσότερος χαρούμενος όταν πάνω στο πλατό παρά στο σπίτι, όπου έπληττε πολύ γρήγορα. Ήταν ένας τρελός με τη δουλειά του –όπως η μητέρα μου εξάλλου, μια υπερδραστήρια που δουλεύει σαν τρελή. Ζούσα μαζί της και εκείνη είχε συνεχώς γυρίσματα. Μια νταντά πρόσεχε εμένα και τον αδελφό μου, αλλά ο Βαντίμ είναι εννέα χρόνια μεγαλύτερός μου και δεν ήμασταν πολύ μαζί. Τον περισσότερο καιρό ήμουν πολύ μόνη. “Όταν ήμουν παιδί, η μητέρα μου με είχε εντυπωσιάσει πολύ μέσα στην καθημερινότητά μας, μέχρι που μερικές φορές με τρόμαζε”, είπε στη συνέντευξη.
Η Κατρίν Ντενέβ ήταν η μούσα σκηνοθετών όπως ο Ζακ Ντεμί, ο Φρανουσά Τριφό, ο Αντρέ Τεσινέ. Ο Κριστιάν Βαντίμ είναι ο καρπός της σχέσης της με τον σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ.
Η Κιάρα έχει δύο παιδιά: τον 10χρονο Μίλο από τη σχέση της με τον γλύπτη Πιέρ Τορετόν και την 13χρονη Άννα από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Μπενζαμέν Μπιολέ.
 

Πηγή: Paris Match/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε