Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Συγκλονιστικές εικόνες – Οι τελευταίες στιγμές με το νεογέννητό τους

Συγκλονιστικές εικόνες – Οι τελευταίες στιγμές με το νεογέννητό τους

Ο Edison ήρθε και έμεινε στη ζωή τους για 7 ημέρες. Οι συντετριμμένοι γονείς κατέγραψαν καρέ καρέ τις τελευταίες στιγμές με το νεογέννητο αγγελούδι τους πριν φύγει από τη ζωή.

Πίσω από τα συγκλονιστικά καρέ βρίσκεται ο φωτογράφος James Day, ο άνθρωπος που απαθανάτισε το ζευγάρι και στον γάμου του. Τότε που εστίαζε στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Nancy, με τον Charlie McLean να την αγκαλιάζει τρυφερά και να χαϊδεύει τον αγέννητο τότε γιο του. Ο James Day δεν περίμενε ότι θα τον καλούσαν δύο μήνες μετά να απαθανατίσει το τραγικό αντίο των δύο γονιών στο επτά ημερών αγγελούδι τους.

“Ήταν μια απίστευτη μέρα. Μια μέρα όπου έβλεπες την αγάπη παντού. Το μωρό στην κοιλιά της το αγαπούσαν ήδη τόσο πολύ. Το μωρό ήταν παρών κατά τη διάρκεια όλης της μέρας. Ήταν πολύ όμορφο που ήμουν μάρτυρας όλου αυτού”, είχε γράψει στο blog του ο φωτογράφος για την ημέρα του γάμου τους. Ήταν Τετάρτη 23 Μαρτίου όταν του τηλεφώνησαν. “Μου είπαν ότι ο γιος τους Edison δεν είναι καλά και με ρώτησαν αν θα μπορούσα να πάω στο νοσοκομείο για να απαθανατίσω το αντίο τους. Πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και κατέγραψα τις στιγμές που μέλη της οικογένειας πήγαιναν να τους επισκεφθούν. Ξεκίνησα βγάζοντας φωτογραφίες και γρήγορα κατάλαβα πως θα έπρεπε να κινηματογραφήσουμε τις στιγμές που εκτυλίσσονταν μπροστά μου. Τα λόγια που χρησιμοποιούσαν ήταν τόσο δυνατά που έπρεπε να καταγραφούν. Κάθε φωτογραφία και πλάνο απαθανάτιζε την τεράστια αγάπη που είχαν οι δυο τους και οι συγγενείς τους για το όμορφο αγοράκι τους”.

Ο μικρός Edison, πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, είχε διαγνωστεί με μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια την τρίτη ημέρα της ζωής του. Οι γιατροί έβγαλαν τον αναπνευστήρα από το νεογέννητο και οι γονείς του είπαν το δικό τους αντίο. “Ο μικρός μας μαχητής είχε άλλα σχέδια. Ήμασταν ευλογημένοι που μπορέσαμε να πάμε μαζί του για πικ νικ στην παραλία, να γυρίσουμε οι τρεις μας σπίτι για 24 ώρες και να μείνουμε αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι μας”, έγραψε το ζευγάρι σε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον πρόωρα χαμένο γιο του. “Ο άγγελός μας έφυγε από τη ζωή στις 22:25 την έβδομη μέρα της ζωής του. Τρεις ώρες πριν γίνει μιας εβδομάδας”.

Ενώ είναι δύσκολο να αποδεχτούν αυτό που συνέβη, ο μικρός Edison τους δίδαξε ένα όμορφο μάθημα που ήθελαν να μοιραστούν. “Τιμήστε την κάθε στιγμή που έχετε με τους αγαπημένους σας. Αγαπήστε τους σαν να είναι η τελευταία στιγμή που θα τους έχετε μαζί σας. Μην περιμένετε. Είχαμε μόνο 7 ημέρες με το αγοράκι μας, αλλά είναι απίστευτη παρηγοριά το ότι σε αυτές τις 7 ημέρες γνώρισε μόνο την αγάπη.. Περάσαμε εκείνες τις ημέρες γελώντας όσο μπορούσαμε. Κάναμε μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και στον Edison να γιορτάσουμε τη γέννησή του και να μη χάσουμε ούτε μια στιγμή που είχαμε με το αγοράκι μας ενώ τον είχαμε μαζί μας”.

Από την ημέρα που ο James Day μοιράστηκε το συγκλονιστικό βίντεο στο facebook, δεν άργησε να γίνει viral, με πολλούς ανθρώπους να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στους δύο γονείς. “Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την αδιανόητη απώλεια χάνοντας το μωρό μας, αλλά είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες σε όλους όσους επιχείρησαν να μας παρηγορήσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε