Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Συγκλονιστικές μάχες σώμα με σώμα – Δείτε video ντοκουμέντο

Συγκλονιστικές μάχες σώμα με σώμα – Δείτε video ντοκουμέντο
Σε πλήρη εξέλιξη οι μάχες γύρω από την λιβυκή πόλη Μπρέγκα με τους αντικαθεστωτικούς να έχουν κερδίσει έδαφος απέναντι στις δυνάμεις του Καντάφι που την ίδια ώρα βομβαρδίζουν ορεινή πόλη κοντά στην Τρίπολη.
 

Μαίνονται από το πρωί οι μάχες γύρω από την λιβυκή πόλη Μπρέγκα με τους αντικαθεστωτικούς να έχουν κερδίσει έδαφος απέναντι στις δυνάμεις του Καντάφι, όπως μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.
 
Οι αντικαθεστωτικοί ισχυρίζονται πως έχουν και πάλι τον έλεγχο της πόλης, 800 χιλιόμετρα ανατολικά της Τρίπολης, όμως δεν έχουν διασφαλίσει τους δρόμους και ακόμα σημειώνονται ανταλλαγές πυρών.
 
Στην ανατολική είσοδο της Μπρέγκα, οι αντικαθεστωτικοί έχουν καταλάβει το πανεπιστήμιο, ένα τεράστιο συγκρότημα κτιρίων και οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν υποχωρήσει προς τα δυτικά.
 
Την ίδια ώρα οι πιστές στον Καντάφι δυνάμεις βομβάρδισαν ορεινή πόλη νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Λιβύης με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, όπως μετέδωσε το αλ Αραμπίγια επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες.
 
Από χθες η πόλη Γιαφράν δέχεται σφοδρή επίθεση”, δήλωσε ένας κάτοικος της πόλης στο τηλεοπτικό δίκτυο. “Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τέσσερις τραυματίστηκαν”, πρόσθεσε.
 
Ο ίδιος διευκρίνισε πως “κατοικημένες περιοχές πλήττονται με πυραύλους Grad”.

Δείτε συγκλονιστικό video.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε