Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκλονιστική εξομολόγηση – Η απαγωγή, οι βιασμοί και η διαφυγή από τους χειρότερους serial killers

Συγκλονιστική εξομολόγηση – Η απαγωγή, οι βιασμοί και η διαφυγή από τους χειρότερους serial killers

Ήταν το 1986 που με την απειλή μαχαιριού η Catherine και ο David Birnie απήγαγαν την Kate Moir. Είχαν βιάσει και δολοφονήσει 4 θύματά τους, με την Kate Moir να είναι η μοναδική που κατάφερε να ξεφύγει.

Η Kate Moir μίλησε για πρώτη φορά και έδωσε οδυνηρές λεπτομέρειες της δοκιμασίας της μετά από 30 χρόνια. Ήταν 17 ετών όταν απήχθη, την έδεσαν σε ένα κρεβάτι αλυσίδες και τη βίαζαν επανειλημμένα το ζευγάρι serial killers.

Η Catherine και ο David Birnie πιάστηκαν μόνο όταν το πέμπτο θύμα τους Kate Moir δραπέτευσε από το σπίτι των σαδιστών δολοφόνων νοτιοδυτικά του Περθ στην Αυστραλία το 1986. Στη δεκαετία του 1980 είχαν απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει 4 γυναίκες.

Ο εφιάλτης της Kate Moir ξεκίνησε όταν ενώ ήταν πολύ μεθυσμένη δέχτηκε να την πάνε σπίτι. Στα 47 της σήμερα χρόνια αποκάλυψε τις οδυνηρές λεπτομέρειες της δοκιμασίας της στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στο Murder Uncovered.

Όταν άρχισε να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο, η 17χρονη τότε Kate ρώτησε το σατανικό δίδυμο αν θα τη σκοτώσουν ή θα τη βιάσουν. “Θα σε βιάσουμε μόνο αν είσαι καλή”. Η Kate Moir θυμάται ότι χρησιμοποιούσαν κωδικοποιήμενες λέξεις για να συνεννοηθούν πως βρήκαν το επόμενο θύμα τους.

“Ξέρεις ότι πρόκειται να πεθάνεις αλλά δεν παραδέχεσαι στον εαυτό σου και απλά το ζεις”. Η Kate Moir κατάφερε να διαφύγει από ένα παράθυρο και έτρεξε για τη ζωή της. Δεν ήξερε ότι είχαν ήδη σκοτώσει 4 νεαρές γυναίκες.

Το σατανικό ζευγάρι είχε δολοφονήσει τις Sussannah Candy, 15, Denise Brown, 21, Mary Neilson, 22, και Noelene Patterson, 31, λίγες εβδομάδες πριν απαγάγουν την Kate Moir. Αφού ξέφυγε ενημέρωσε τις αρχές και το σατανικό δίδυμο καταδικάστηκε σε ισόβια, με τον David να αυτοκτονεί στο κελί το 2005.

Η Catherine ωστόσο θα μπορούσε να αφεθεί ελεύθερη μέσα σε λίγες εβδομάδες, με την υπόθεσή της να αναμένεται να επανεξεταστεί. Ο συνταξιούχος αστυνομικός Paul Ferguson είπε ότι θα ήταν σκάνδαλο αν την άφηναν ελεύθερη. “Αν είχε ευπρέπεια, θα προσπαθούσε να δείξει μεταμέλεια. Αυτή η γυναίκα δνε αξίζει ούτε μια μέρα ελευθερίας”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε