Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Συγκλονιστική μαρτυρία – “Εύχομαι να είχε πεθάνει ο άντρας μου”

Συγκλονιστική μαρτυρία – “Εύχομαι να είχε πεθάνει ο άντρας μου”

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Paul βρίσκεται σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής μετά από τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του.

Η σύζυγός του Lindsey Briggs εύχεται να είχε τη δύναμη να βάλει τέλος στη ζωή του ανθρώπου με τον οποίο ζει 15 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει την 4χρονη κορούλα τους Ella. Ο Paul μετά από ένα φριχτό τροχαίο και παρά τις αντιξοότητες επέζησε, με την 39χρονη σύζυγό του να λέει ότι ήταν πιο δύσκολο από το να είχε πεθάνει.

Τον τελευταίο χρόνο βλέπει τον άντρα της σε κωματώδη κατάσταση και αν ποτέ ξυπνήσει θα έχει εγκεφαλική βλάβη και θα χρειάζεται φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο. Η Lindsey νιώθει να πεθαίνει που δεν μπορεί να βοηθήσει τον άντρα της. “Ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα χάθηκε, αν και το σώμα του παραμένει εδώ σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Είναι αγνώριστος και δεν θα ήθελε ποτέ να κρατιέται στη ζωή με τέτοιο τρόπο”.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1995 και παντρεύτηκαν 5 χρόνια αργότερα, ενώ το 2011 ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους Ella. Λίγα χρόνια αργότερα, στις 3 Ιουλίου του 2015, η ζωή τους διαλύθηκε. Λίγο πριν φύγει από το σπίτι τον φίλησε πριν φύγει για τη δουλειά. Μετά από 1,5 ώρα οι συνάδερφοί του θα έφταναν σπίτι να της πουν τα τραγικά νεά. Ο Paul είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο.

“Πήγαμε με την Ella στο νοσοκομείο όπου τον είχαν βάλει σε τεχνητό κώμα. Είχε σπασμένη λεκάνη, σπασμένο χέρι και πόδι, τραύματα στον εγκέφαλο και τους πνεύμονες. Με προειδοποίησαν πως μπορεί να μην κατάφερνε να επιβιώσει εκείνη τη νύχτα. Μετά από μια εβδομάδα οι γιατροί μου είπαν πως αν ξυπνούσε θα είχε εγκεφαλική βλάβη και θα χρειαζόταν φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο. Τους εξήγησα πως δεν θα ήθελε να κρατηθεί ζωντανός σε μια τέτοια κατάσταση και προσπάθησαν να διαβεβαιώσουν πως ήταν ακόμα νωρίς για την ανάρρωσή του”.

Όσο περνούσαν οι μήνες, η Lindsey προσπαθούσε να προσαρμόσει τη ζωή της ως εργαζόμενη μητέρα που έπρεπε να φροντίζει την κορούλα τους και να διαχειρίζεται τη θλίψη της ενώ επισκεπτόταν καθημερινά τον άντρα της. “Σπάνια έπαιρνα μαζί μου την Ella να δει τον πατέρα της καθώς δεν τον αναγνώριζε και τον έβρισκε τρομακτικό. Ο σιωπηλός άντρας που έβλεπε δεν ταίριαζε με την εικόνα του πατέρα που την έβαζε στους ώμους και την έπαιρνε αγκαλιές. Ένιωθα να ζούμε στο κενό. Δεν μπορούσαμε να θρηνήσουμε τον Paul επειδή το σώμα του ήταν ακόμα εκεί”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε