Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Συγκλονιστικό γράμμα αγάπης σε μπουκάλι – Τους χώρισε ο θάνατος

Συγκλονιστικό γράμμα αγάπης σε μπουκάλι – Τους χώρισε ο θάνατος

Το τραγικό τέλος της ιστορίας αγάπης της Katie και του φίλου της Craig συγκινεί όλους τους χρήστες του διαδικτύου μετά το γράμμα αγάπης που ανακαλύφθηκε σε μπουκάλι σε ισπανική παραλία. Τους χώρισε ο θάνατος.

Σε ένα συγκινητικό γράμμα δύο σελίδων μοιράστηκε τα συναισθήματά της για τον Craig, με μια 9χρονη να ανακαλύπτει το μπουκάλι που έριξε η Katie από ιστιοπλοϊκό σκάφος στον Ατλαντικό Ωκεανό σε ισπανική παραλία.
“Πολυαγαπημένε μου φίλε Craig. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σε είδα τελευταία φορά και ακόμα δεν είναι εύκολο. Μου λείπεις συνέχεια. Ο θάνατός σου με δίδαξε για τη ζωή και πώς πρέπει όλοι μας να ζούμε. Εκτίμησα πολύ περισσότερο τις εμπειρίες μου γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν πρόλαβες. Υπάρχει τόση ομορφιά και θαύματα στον κόσμο και δεν είχες την ευκαιρία να τα δεις ποτέ.

Σε παρακαλώ να δεχτείς όσα βλέπω με τα μάτια μου και τις εμπειρίες μου ως δικές σου. Βρίσκομαι στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού σε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος που κατευθύνεται στην Ισπανία. Πιθανότατα δεν θα το απολάμβανες αλλά θα σου άρεσε η ιδέα. Έχω δει τόσο όμορφα πράγματα ήδη και εύχομαι να ήσουν μαζί μου τώρα για να μοιραστείς την περιπέτειά μου. Ελπίζω ότι είναι όμορφα εκεί που βρίσκεσαι γιατί σου αξίζει να έχεις όμορφα πράγματα στη ζωή σου έχοντας φέρει τόσο όμορφα πράγματα στις ζωές άλλων.

Ελπίζω να ξέρεις όπου και αν είσαι ότι αγαπήθηκες από πολλούς ανθρώπους. Από εμένα. Από τους γονείς σου, τον αδερφό σου και όλους τους φίλους σου. Θέλω να ξέρεις ότι όσος καιρός και αν έχει περάσει από τότε που σε είδα τελευταία φορά πως θα σε αγαπώ για πάντα. Θα μου λείπεις πάντα και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Θα βάλω αυτό το μήνυμα σε ένα μπουκάλι. Μπουκάλι μπίρας που ήπια για εσένα. Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι της κληρονομιάς σου εδώ, στην άλλη πλευρά του κόσμου.

Αυτό το γράμμα είναι αποκλειστικά για εσένα, για να ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και πόσο πολύ νοιάζομαι ακόμα. Ελπίζω μια μέρα κάποιος να βρει αυτό το γράμμα και να απλωθεί περισσότερη χαρά και ενθουσιασμός σε όλο τον κόσμο εξαιτίας σου. Σε αγαπώ Craig και μου λείπεις συνέχεια. Ελπίζω να είσαι σε ένα όμορφο μέρος. Αναπαύσου ειρηνικά, Katie xxx”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε