Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Συγκλονιστικό video: Άνδρας θυσιάζεται για να σώσει γυναίκα από τα χέρια βαρυποινίτη!

Συγκλονιστικό video: Άνδρας θυσιάζεται για να σώσει γυναίκα από τα χέρια βαρυποινίτη!

Το όνομά του ήταν Φρανσίσκο Εράσμο Ροντρίγκες. Έμενε στο Σάο Πάολο. Είναι ο νέος ήρωας της Βραζιλίας, μετά την αυτοθυσία του για να σώσει μια νεαρή γυναίκα από τα χέρια ενός βαρυποινίτη που της επιτέθηκε έξω από μια εκκλησία!

Όταν έγιναν έξω από τον Καθεδρικό Ναό του Σάο Πάολο. Ο 49χρονος Λουίς Αντόνιο Ντα Σίλβα είχε μόλις αποφυλακιστεί. Και θέλησε να… βρεθεί κοντά στο Θεό. Αλλά φαίνεται πως ο πραγματικός του σκοπός ήταν άλλος.

Άρπαξε μια γυναίκα, προσπάθησε να τη ληστέψει και μετά την κράτησε όμηρο. Όσοι ήταν μπροστά στη σκηνή, “πάγωσαν”. Όλα, άλλωστε, έγιναν σε μια από τις πλέον πολυσύχνατες πλατείας του Σάο Πάολο και μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο μοναδικός που δεν “πάγωσε” ήταν ένας 61χρονος άνδρας. Εκείνος δεν έμεινε απαθής. Με το τσιγάρο στο στόμα, όρμηξε στον 49χρονο κακοποιό, τον έσπρωξε μακριά από τη γυναίκα και την έσωσε.

Το θύμα έτρεξε και απομακρύνθηκε αλλά ο 61χρονος δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο. Ο ντα Σίλβα βρήκε γρήγορα την ισορροπία του και πυροβόλησε εξ επαφής τον 61χρονο άστεγο. Όμως δεν αποκλείεται η σφαίρα που σκότωσε τον άτυχο Ροντρίγκες να προήλθε από αστυνομικό.

Ο δράστης, που είχε μείνει 22 χρόνια στη φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών, κλοπή και επίθεση, σκοτώθηκε από τα πυρά της αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε