Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Συγκλονίζει κοριτσάκι που προσφέρει γλυκό σε προσφυγόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει κοριτσάκι που προσφέρει γλυκό σε προσφυγόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αθώα μάτια ενός κοριτσιού δεν είδαν “παιδιά ενός κατώτερου Θεού” στα πρόσωπα των προσφυγόπουλων.

Η μικρούλα από τη Γερμανία, που προσέφερε ένα γλυκό σε μικρή προσφυγοπούλα που μόλις έφτασε στη χώρα, κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκλονίζει με την ευαισθησία της

“Αυτή η γλυκιά στιγμή… ένα μικρό κορίτσι από τη Γερμανία και ένα νεαρό προσφυγόπουλο” ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε το βίντεο που ανέβασε στο Twitter η δημοσιογράφος του NBC News, Cassandra Vinograd.


Η δημοσιογράφος κατέγραφε την άφιξη των απελπισμένων προσφύγων στη Γερμανία, όπου άλλοι μετανάστες είχαν ήδη γίνει δεκτοί.

Απαθανάτισε και την κίνηση μιας πιτσαρίας στο Μόναχο, η οποία προσέφερε δωρεάν πίτσα και μακαρονάδες στου πρόσφυγες που κατέφθαναν στη χώρα.


Από τη στιγμή που τα 2 βίντεο ανέβηκαν στα social media έγιναν viral, με τους χρήστες του διαδικτύου να τα έχουν κοινοποιήσει περισσότερες από 1.000 φορές, τη στιγμή που η ανθρωπιστική κρίση αγγίζει τις καρδιές των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όταν λοιπόν οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο έρχονται αντιμέτωπες με τον ρατσισμό των μεγάλων, η αθωότητα των παιδιών ανατρέπει τα δεδομένα και μας κάνει να χαμογελάμε και να ευχόμαστε πως όλοι μας θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε